Ενημέρωση των μελών της ειδικής διαρκούς επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο
Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο κ. Παναγιωτόπουλος έκανε την ενημέρωση στο πλαίσιο συνεδρίασης για τη διαδικασία εξέλιξης τεσσάρων εξοπλιστικών προγραμμάτων του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) και του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ) που πρόκειται να υλοποιηθούν με ανάλογες νομοθετικές ρυθμίσεις και να ψηφιστούν από την ολομέλεια της Βουλής. Η συνεδρίαση έλαβε χώρα στην αίθουσα Γερουσίας.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ζητήθηκε γνωμοδότηση της επιτροπής για την κατακύρωση αυτής της σύμβασης, όπως αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση.
Στη συνεδρίαση έλαβαν μέρος ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής ‘Αμυνας (ΓΕΕΘΑ) στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ) αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης και ο γενικός διευθυντής της γενικής διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) Αριστείδης Αλεξόπουλος.
Δείτε επίσης: Ανδρουλάκης: Επιτίθεται στην κυβέρνηση ενώ ετοιμάζεται για ανακοίνωση νέων προσώπων στο κόμμα
- Επένδυση άνω των 300 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση ερευνητικών υποδομών στην Ελλάδα
- Εκκένωση στην περιοχή Πανόραμα Σαλαμίνας λόγω πυρκαγιάς: Σημαντικό μήνυμα από το 112
- Αλ. Σδούκου: Ο κ. Τσίπρας επιδιώκει να μας κάνει να ξεχάσουμε – Η βελτίωση της καθημερινότητας κλειδί για την αυτοδυναμία
- ΚΚΕ: Ο Μητσοτάκης να επιστρέψει τα κλεμμένα στους αγρότες αντί να κουνάει το δάχτυλο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φωτιά στη Μαδρίτη: Δραματική κατάσταση με 120.000 στρέμματα κατεστραμμένα
![]()
