Ν. Παπαδόπουλος – ΝΙΚΗ: «Φτάσαμε στο έσχατο σημείο να θεωρούμε την Ρωσία και την ορθόδοξη Σερβία εχθρικές χώρες» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ο πρωθυπουργός και η αδερφή του κήρυξαν πόλεμο στη Ρωσία», αυτό είπε μεταξύ άλλων σε τοποθέτησή του ο βουλευτής «ΝΙΚΗΣ», Νίκος Παπαδόπουλος μιλώντας στην Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς με θέμα «Ο ελληνισμός της Ουκρανίας: παρελθόν, παρόν, μέλλον».


Ο κ. Παπαδόπουλος στην τοποθέτησή του είπε μεταξύ άλλων «πως δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι μπορούμε να υποστηρίξουμε έναν ηγέτη όπως τον Ζελένσκι, τον Χαζαροεθνικιστή Ζελένσκι ο οποίος εκδίωξε τους ορθοδόξους χριστιανούς, έσφαξε ιερείς και κυνήγησε τον Άγιο Ηγούμενο Παύλο, με τα της συνοδείας του στη Λαύρα του Κιέβου.

propoli

Ο πρωθυπουργός και η αδερφή του κήρυξαν πόλεμο στη Ρωσία. Δεν ενδιαφέρονται για τις τραγικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτό, στο δύστυχο Ελληνικό Λαό και εξαιρέτως για το 41% που τους ψήφισε.

Φτάσαμε στο έσχατο σημείο να θεωρούμε την Ρωσία και την ορθόδοξη Σερβία εχθρικές χώρες ενώ την Τουρκία φιλική χώρα και σύμμαχο. Κυρία Μπακογιάννη πάψτε να λειτουργείτε εις βάρος των συμφερόντων του Ελληνικού λαού και ανακαλέστε τις τρομακτικές σας θέσεις σχετικά με το Κοσσυφοπέδιο.

Η Σερβία συνιστά την μοναδική χώρα στα σύνορά μας που στέκει κάπως φιλικά στα συμφέροντα του Λαού μας. Είναι προφανές την θέλετε και αυτή απέναντί μας. Συγχαρητήρια!!!».

Loading