«Οι νέες καταστροφές στην Κέρκυρα έχουν ονοματεπώνυμα: Χρήστος Στυλιανίδης και Ρόδη Κράτσα», αναφέρει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.
Στην δήλωσή του αναφέρει: «Η Κέρκυρα πλημμύρισε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες. Κατοικίες, επιχειρήσεις και υποδομές πνίγηκαν στη λάσπη.
Τι κι αν οι κάτοικοι κατήγγειλαν ότι ρέματα και ποτάμια παρέμεναν ακαθάριστα πριν και μετά τον «Μπάλλο»; Τι κι αν επισημάναμε, από την περασμένη Δευτέρα, ότι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων πρέπει να δράσει άμεσα; Τι κι αν ο υπουργός Χρήστος Στυλιανίδης έταζε άμεσες παρεμβάσεις για θωράκιση του νησιού ενόψει της νέας κακοκαιρίας; Απολύτως τίποτα δεν έγινε».
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ινδία: Εναλλακτική επιλογή για τις αμερικανικές εταιρείες ένδυσης
- Νιούαρκ: Ο δήμαρχος Ρας Μπαράκα συνελήφθη κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας σε κέντρο κράτησης μεταναστών
- Ελληνικό: Μαρτυρίες για θάνατο τριών ατόμων σε σύντομο χρονικό διάστημα
- Ελληνικό: Μυστήριο με τρεις θανάτους στην ίδια οικογένεια μέσα σε λίγες ημέρες
- Αναπροσαρμογές τιμολογίων από μεγάλες αλυσίδες λιανικής ως απάντηση στους δασμούς του Τραμπ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr