«Οι νέες καταστροφές στην Κέρκυρα έχουν ονοματεπώνυμα: Χρήστος Στυλιανίδης και Ρόδη Κράτσα», αναφέρει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.
Στην δήλωσή του αναφέρει: «Η Κέρκυρα πλημμύρισε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες. Κατοικίες, επιχειρήσεις και υποδομές πνίγηκαν στη λάσπη.
Τι κι αν οι κάτοικοι κατήγγειλαν ότι ρέματα και ποτάμια παρέμεναν ακαθάριστα πριν και μετά τον «Μπάλλο»; Τι κι αν επισημάναμε, από την περασμένη Δευτέρα, ότι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων πρέπει να δράσει άμεσα; Τι κι αν ο υπουργός Χρήστος Στυλιανίδης έταζε άμεσες παρεμβάσεις για θωράκιση του νησιού ενόψει της νέας κακοκαιρίας; Απολύτως τίποτα δεν έγινε».
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
- Χάλκινο μετάλλιο για την Κασβίκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης
- Συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις εκλογικές μάχες: Η τροπολογία έξι μελών της Πολιτικής Γραμματείας
- Ενίσχυση για τον Πανιώνιο με τον Ριστίτσεβιτς
- Διαρκής στήριξη από την κυβέρνηση για νοικοκυριά εν μέσω ενεργειακής κρίσης στη Μέση Ανατολή
- Δύναμη και ελπίδα στο ΟΑΚΑ: Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρακολύμβησης 2026
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

