Ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί τον Τσίπρα ότι καλύπτει την κα Θάνου και τον κ. Παπαγγελόπουλο εξέδωσε η ΝΔ.
«Είναι πράγματι εντυπωσιακό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρίσκει να πει ΜΙΑ λέξη για την ουσία όσων συνταρακτικών αποκαλύπτονται στην επίμαχη συνομιλία! Ούτε μια λέξη, για τους εκβιασμούς, τις “βιβλιοθήκες” τους χρηματισμούς που περιγράφονται!
Ίσως για τον ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά να αποτελούσαν «κανονικότητα» επί των ημερών του, με βάση όσα έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας. Αντί να απαντήσει, επιτίθεται στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Πρωθυπουργό.
Με αυτό τον τρόπο δείχνει ότι ο κ.Τσίπρας εξακολουθεί να καλύπτει πλήρως την κα Θάνου, τον κ.Παπαγγελόπουλο και τις πρακτικές τους κατά τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας.
Δείτε επίσης: Εκπρόσωπος ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα υπέρ του σεβασμού της εδαφικής ακεραιότητας, της κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας της Ουκρανίας
- Ανατιμήσεις στα φρέσκα τρόφιμα: Σημαντική αύξηση της ψαλίδας από την Ευρωζώνη στον δομικό πληθωρισμό
- ΟΗΕ: Η βία κατά των παιδιών σε εμπόλεμες ζώνες φθάνει σε απαράδεκτα επίπεδα το 2024
- Στη Νορβηγία ο Μακρόν για τη στρατηγική συνεργασία
- Νικαράγουα: Δολοφονία απόστρατου και επικριτή της κυβέρνησης στην Κόστα Ρίκα
- Ιράν – Ισραήλ: Ευκαιρία για διπλωματική λύση, δηλώνει ο βρετανός υπουργός Εξωτερικών