Νέα Δημοκρατία για επίθεση στην Αγγελική Δεληκάρη: «Συμπεριφορές μίσους και διχασμού δεν έχουν σχέση με την πίστη και τη θρησκεία»

«Θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την καταδίκη της επίθεσης από όλα τα κόμματα» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία για την επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής Καβάλας Αγγελική Δεληκάρη σήμερα το πρωί εντός του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

propoli

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε η βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη εντός Ιερού Ναού. Συμπεριφορές μίσους και διχασμού δεν μπορεί να έχουν καμία σχέση με την πίστη και τη θρησκεία.

Αποδεικνύουν ότι κόμματα που επικαλούνται την αγάπη και τον χριστιανικό λόγο – στοιχεία που αφορούν συνολικά την ελληνική κοινωνία – δεν αποβλέπουν παρά μόνο στην καπηλεία. Τέλος, θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την καταδίκη της επίθεσης από όλα τα κόμματα» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Μια γυναίκα, πλησίασε τη βουλευτή και αφού την έβρισε στη συνέχεια τη χαστούκισε. Η βουλευτής αντέδρασε πολύ ψύχραιμα, ενώ οι λοιποί παρόντες αποδοκίμασαν τη δράστιδα.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η δράστις είχε κατέβει υποψήφια βουλευτής με ένα άλλο κόμμα, και όλα άρχισαν αφού ανέφερε ο Ιερέας ότι ήταν παρούσα η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Η γυναίκα την πλησίασε, της φώναξε, και εν τέλει τη χαστούκισε λόγω του νόμου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Loading