«Νίκη»: Απαντήσεις στις αναφορές των κομμάτων για το περιστατικό της Καβάλας

«Προς τη Νέα Δημοκρατία που μίλησε για “κόμματα που επικαλούνται την αγάπη και τον χριστιανικό λόγο αλλά αποβλέπουν μόνο στην καπηλεία”» και «προς τις λοιπές “αριστερές” δυνάμεις που εκδίδουν πύρινες ανακοινώσεις περί ανησυχίας τους για τη Δημοκρατία» απευθύνεται με ανακοίνωσή της η «Νίκη», αναφερόμενη στην κριτική που της ασκήθηκε μετά το συμβάν στην Καβάλα.

«Η Νίκη σε λιγότερο από μισή ώρα, 28 λεπτά για την ακρίβεια από τη στιγμή που πληροφορήθηκε το συμβάν, το καταδίκασε και διέγραψε τη δράστρια κι ας επρόκειτο για μια πρώην υποψήφια που είχε αποχωρήσει μόνη της από το Κίνημα εδώ και καιρό. Η Νέα Δημοκρατία τον υπόλογο για 57 θανάτους στα Τέμπη εν ενεργεία βουλευτή της πόσο ακόμη θα τον καλύπτει, θα τον χειροκροτεί και θα εμποδίζει τη Δικαιοσύνη να κάνει το έργο της;», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η «Νίκη» και συνεχίζει:

propoli

«Πριν από δύο μόλις ημέρες στην Κρήτη στο Εμπορικό Επιμελητήριο Χανίων, όπου είχε προγραμματιστεί ομιλία του βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Νίκης Νίκου Παπαδόπουλου και του υποψηφίου ευρωβουλευτή Σπύρου Καλαϊτζαντωνάκη, “αριστερίστικες” οργανώσεις, εμπόδισαν αυτή να πραγματοποιηθεί, με την Αστυνομία να αποτυγχάνει να διασφαλίσει το στοιχειώδες για ένα δημοκρατικά εκλεγμένο κόμμα. Επρόκειτο για ένα ακόμη περιστατικό βίας και προπηλακισμών σε βάρος της Νίκης και τελικά της ίδιας της Δημοκρατίας. Δημοσιεύσαμε την ίδια ημέρα Δελτίο Τύπου. Ακόμη περιμένουμε να δούμε μία δήλωση καταδίκης… Δύο μέτρα και δύο σταθμά για άλλη μια φορά από την Αριστερά».

«Η Νίκη, πιστή στις αξίες της θα συνεχίσει να υπηρετεί τον Ελληνικό Λαό, από τον οποίο προέρχεται. Οι Φαρισαίοι και οι Υποκριτές ας νομίζουν ότι δεν τρέχει τίποτε και ας συνεχίσουν να κουνάνε το δάκτυλο…», καταλήγει η ανακοίνωση.

Loading