Όσα δήλωσε ο πρώην υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης για την κατάληψη στο Βιολογικό που έσπασε μετά από 34 χρόνια
Φιλοξενούμενοι σε εκπομπή της ΕΡΤ ήταν χθες ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Άγγελος Συρίγος και ο τέως υπουργός Παιδείας κύριος Νίκος Φίλης. Οι δύο άντρες μίλησαν για πληθώρα ζητημάτων μεταξύ αυτών και η κατάληψη στο Στέκι στο Βιολογικό που έσπασε μετά από 34 χρόνια.
Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του κυρίου Νίκου Φίλη για την κατάληψη στο Βιολογικό. όπως δήλωσε: «Το Στέκι στο Βιολογικό υπήρξε ένας χώρος αυτοοργάνωσης και αυτοέκφρασης».
«Δεν υπήρξε θέμα εδώ και 34 χρόνια, το έφτιαξε σήμερα η κυβέρνηση», δήλωσε, ενώ στην συνέχεια υποστήριξε πως προσέφεραν έναν χώρο κοινωνικής λειτουργίας.
Παράλληλα, χθες πραγματοποιήθηκαν βίαια επεισόδια στην Καμάρα Θεσσαλονίκης με αντιεξουσιαστές να βάλουν κατά των αστυνομικών δυνάμεων.
Δείτε επίσης: Επίθεση σε αστυνομικό στην Αθήνα – Τον χτύπησαν και του έκλεψαν τον ασύρματο
- Εξαντλήθηκε το χρυσό νόμισμα του Τραμπ του 1 δολαρίου στις ΗΠΑ
- Στροφή στη Γερμανία: φόρος 47% στους πολύ πλούσιους με νέα φορολογική μεταρρύθμιση
- Γιορτή σήμερα 4 Σεπτεμβρίου: ποιοι γιορτάζουν σύμφωνα με το εορτολόγιο
- Ζώδια σήμερα: Τα Do’s και Don’ts της Παρασκευής 04.09.2026
- Coppa Italia: Η Βερόνα λύγισε την Κάλιαρι και μπήκε στους «16»
![]()
