Νίκος Καραγιαννακίδης: Με τη λογική του «αποφασίζουμε και διατάζουμε» κλείνουν το δρόμο του Αγροτικού Αστέρα προς τη Super League 2

Σχολιάζοντας την απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής της ΕΠΟ με την οποία προβιβάζεται άλλη ομάδα στη Super League 2 αντί για τον Αγροτικό Αστέρα ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Νίκος Καραγιαννακίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι σαφές πως στο βωμό εξυπηρέτησης συγκεκριμένων συμφερόντων κάποιοι στην ΕΠΟ επέβαλαν με τη λογική του “αποφασίζουμε και διατάζουμε” να κλείσουν το δρόμο του Αγροτικού Αστέρα προς τη Super League 2.

propoli

Η μεγάλη αυτή αδικία σε βάρος της ιστορικότερης ομάδας της δυτικής Θεσσαλονίκης, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Καμία Επιτροπή δεν μπορεί να στερήσει από τον Αγροτικό Αστέρα, από τους παίχτες, το προπονητικό επιτελείο, τη Διοίκηση, τους φιλάθλους, αυτό που κέρδισαν με την αξία τους μέσα στις γραμμές των γηπέδων. Εκεί όπου πρέπει να κερδίζονται ή να χάνονται οι αγώνες και όχι σε αίθουσες Επιτροπών.

Ας είναι βέβαιοι αυτοί που έχουν μάθει να λειτουργούν μόνο στο παρασκήνιο πως στο τέλος η αλήθεια και το δίκαιο θα θριαμβεύσουν. Το έγκλημα που συντελείται σε βάρος του Αγροτικού Αστέρα είναι έγκλημα σε βάρος της κοινής λογικής, σε βάρος του υγιούς αθλητισμού, σε βάρος του πολύπαθου ελληνικού ποδοσφαίρου, σε βάρος του δήμου Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου, του μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας, σε βάρος εντέλει ολόκληρης της Θεσσαλονίκης.

Όπως φαίνεται, η ΕΠΟ και οι Επιτροπές της δεν μαθαίνουν από τα λάθη τους, συνεχίζουν να προκαλούν την κοινή λογική. Αυτονόητο είναι πως θέτω εαυτόν ως δικηγόρος στη διάθεση της διοίκησης του Αγροτικού Αστέρα, στηρίζοντας την απόφαση του να ασκήσει κάθε νομικό δικαίωμα έναντι οποιουδήποτε υπεύθυνου για τη ζημία που υφίσταται από την παράνομη αυτή απόφαση».

Δείτε επίσης: Πέθανε από καρκίνο ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης – «Για να διαβάζετε τώρα αυτήν την δημοσίευση, μάλλον έχω φύγει για κάπου καλύτερα»

Loading