Νίκος Καραγιαννακίδης: «Ο Τσίπρας γνωρίζει ότι πολιτικά δεν έχει να πει τίποτα στην κοινωνία»

Για τις θαλάσσιες ζώνες, για το έργο της κυβέρνησης, την τουρκική προκλητικότητα αλλά και την ανάγκη εξοπλισμών, μίλησε σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο δικηγόρος και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης, Νίκος Καραγιαννακίδης.

«Το διακύβευμα των εκλογών θα είναι μια αυτοδύναμη και ποιοτική κυβέρνηση, η οποία θα διαχειριστεί και τις θαλάσσιες ζώνες. Είναι κρίμα να συζητάμε για εκλογές με έναν εντελώς αντίθετο στα συμφέροντα της πατρίδας μας εκλογικό νόμο, που ψήφισε τότε ο ΣΥΡΙΖΑ για μικροκομματικούς σκοπούς, για να μπορέσει να διαχειριστεί την επερχόμενη ήττα του», είπε ο κ. Καραγιαννακίδης στο Radio North στην εκπομπή «Οι Απέναντι» με τους Χρήστο Τσαλικίδη και Σταύρο Οραήλογλου.

propoli

«Ο κ. Τσίπρας γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι πολιτικά δεν έχει να πει τίποτα απολύτως στην κοινωνία. Ήταν ένας διαδηλωτής ο οποίος το 2015 έγινε πρωθυπουργός. Δεν παρήγαγε έργο και χαντάκωνε τη χώρα μας όσο περισσότερο γινόταν. Προσπάθησε να μείνει όσο περισσότερο στην εξουσία γιατί όπως προέκυψε ήταν και εξουσιομανής ο άνθρωπος. Με ρητορική μίσους θα προσπαθήσει να μείνει αρχηγός ενώ το κόμμα του θα συντριβεί στις επερχόμενες εκλογές», πρόσθεσε.

Σχετικά με το κυβερνητικό έργο ο κ. Καραγιαννακίδης ανάφερε ότι η ΝΔ είναι μια παράταξη, η οποία έχει υποσχεθεί πέντε και έχει κάνει δέκα.

«Σταμάτησε την παράνομη μετανάστευση -περισσότεροι ειναι αυτοί που επιστρέφουν στις χώρες τους παρά αυτοί που εισέρχονται-, εξορθολόγησε το ζήτημα των ΜΚΟ και τη χρηματοδότησή τους, όχι μόνο στο μεταναστευτικό αλλά και στον εμπορικό ανθρωπισμό που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες να αποκαλύπτονται πράματα και θάματα, εξόπλισε τη χώρα και την έκανε αστακό, έχει δημιουργήσει ανάπτυξη σε ιστορικά επίπεδα, περισσότετο από κάθε άλλη κυβέρνηση. Όλα αυτά εν μέσω κορονοϊού, κρίσεων με την Τουρκία, κρίσεων με την Ουκρανία. Δείξτε μου άλλη κυβέρνηση που να έχει πετύχει όλο αυτο το οικονομικό θαύμα», είπε χαρακτηριστικά.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Καραγιαννακίδη:

Δείτε επίσης: Καραγιαννακίδης: «Το QatarGate υποβαθμίζει γεωπολιτικά και διπλωματικά την ΕΕ»

Loading