Νίκος Καραγιαννακίδης: Ξηλώστε τώρα τις «αμαρτωλές» ΜΚΟ

Σχολιάζοντας την αναπαραγωγή της τουρκικής προπαγάνδας για στρατικοποίηση των νησιών από τη ΜΚΟ Aegean Boat Report και την αποκάλυψη για το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος των επικεφαλής δύο γνωστών ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται σε Ελλάδα και εξωτερικό, ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Νίκος Καραγιαννακίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι πλέον αποδεδειγμένο πως η εργαλειοποίηση του ανθρώπινου πόνου από την τουρκική κυβέρνηση έχει επιτρέψει να στηθούν δουλειές εκατομμυρίων στα σύνορα μας. Πρόκειται για χρυσοφόρες επιχειρήσεις πίσω από τα κυκλώματα λαθροδιακίνησης, επιχειρήσεις που έχει καταγγείλει προ μηνών ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότης Μηταράκης και στις οποίες εμπλέκονται, οι ¨επαγγελματίες ανθρωπιστές¨ κάποιων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

propoli

Οι αποκαλύψεις της κυριακάτικης Καθημερινής  για την αγαστή συνεργασία Τούρκων διακινητών με ακτιβιστές στην Ελλάδα προτού ξεκινήσουν οι βάρκες με τους μετανάστες από τα παράλια της Μικράς Ασίας επιβεβαιώνουν την απόλυτη προτεραιότητα που πρέπει να δοθεί στο να μπει οριστικό τέλος στην ασυδοσία αυτών των αμαρτωλών ΜΚΟ που βλέπουν το Μεταναστευτικό ως ευκαιρία για μπίζνα.

Είναι σαφές πως από το 2019 και μετά έχουν γίνει τεράστια βήματα προς την κατεύθυνση της ¨ταυτοποίησης¨ των ΜΚΟ, σε σχέση με την απόλυτη αναρχία και το ¨μπάτε σκύλοι αλέστε¨ που είχε ανεχθεί -αν όχι ενθαρρύνει- ο ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του. Την ίδια ώρα, η λειτουργία της Aegean Boat Report ως φερέφωνου της πλέον αισχρής τουρκικής προπαγάνδας οφείλει να ενεργοποιήσει την άμεση αντίδραση των αρμοδίων οργάνων της ελληνικής Πολιτείας.

Αντεθνικά παιχνίδια με τα νησιά μας, με την εθνική μας κυριαρχία, την εδαφική μας ακεραιότητα και τη διασφάλιση της,  δεν γίνονται ανεκτά. Μία είναι η επιλογή για την Κυβέρνηση και είμαι βέβαιος πως αυτό θα πράξει: Να ξηλώσει τώρα, άμεσα, χωρίς χρονοτριβή τις ¨αμαρτωλές¨ ΜΚΟ, να στείλει στη Δικαιοσύνη τα ¨μπουμπούκια¨. Με την εθνική μας ασφάλεια δεν παίζει κανείς».

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Νεκρός 34χρονος που έπεσε με το αναπηρικό του αμαξίδιο στον Θερμαϊκό

Loading