Ο Αυγενάκης εξόργισε αγρότη: «Μην κάνετε και υποδείξεις, γιατί αρκετά» – «Αρκετά να πείτε στον οδηγό σας»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης φαίνεται ότι προέβη σε προκλητικές δηλώσεις αντιμετωπίζοντας τους αγρότες.

Αρκετά προκλητικός απέναντι στους αγρότες εμφανίσθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος τους ζήτησε να μην του “υποδεικνύουν” όπως είπε “το πώς θα κάνει τη δουλειά του”.Play Video

propoli

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδος” του Open , ο Λευτέρης Αυγενάκης κλήθηκε να απαντήσει στις διαμαρτυρίες αγροτών από τη Βοιωτία και τη Λάρισα που ήταν μαζί του στον τηλεοπτικό αέρα.

Ο κ. Αυγενάκης τόνισε πως το αγροτικό ρεύμα και η αρωγή των πλημμυροπαθών, ήταν αρμοδιότητα του υπουργού ΠΕΝ και όχι του υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου.

“Τι πάει να πει είναι άλλου υπουργού; Οι υπουργοί πρέπει να συνεργάζονται”, του απάντησε ο Χρήστος Σιδερόπουλος, αγρότης από τη Λάρισα, με τον Λευτέρη Αυγενάκη να απαντά:

Ήρεμα τώρα. Ήρεμα. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά τη δουλειά μας. Μην κάνετε και υποδείξεις. Αρκετά. Μέχρι εδώ. Πάμε“.

To ειρωνικό ύφος του Λευτέρη Αυγενάκη, εξόργισε τον κ. Σιδερόπουλος ο οποίος του απάντησε αμέσως: “Το αρκετά κ. υπουργέ να το πείτε στον οδηγό σας“.

Μάλιστα, εξοργισμένος από το ύφος του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και ο Γιάννης Βάγγος, δήλωσε πως οι αγρότες περίμεναν περισσότερο από 7 ώρες για τη συνάντηση μαζί του.

Δείτε επίσης: Πάρνηθα – Φυλή: Τέσσερις εγκλωβισμένοι και ένας 95χρονος στα χιόνια 

Loading