(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ο πρώην «Σπαρτιάτης» Χάρης Κατσιβαρδάς καταψηφίζει την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης

Όπως δήλωσε ο Χάρης Κατσιβαρδάς μιλώντας στη Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης «δεν θα συμβάλει σε απολύτως τίποτα, τη στιγμή την οποία θεωρώ ότι η πατρίδα χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση».

«Ναι» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη εκφράζει ο ελεγχόμενος από τη Δικαιοσύνη πρώην Σπαρτιάτης βουλευτής Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς. Ο ανεξάρτητος βουλευτής δήλωσε ότι θα ψηφίσει κατά της πρότασης μομφής και υπέρ της κυβέρνησης Μητσοτάκη γιατί η χώρα «χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση»!

propoli

«Εγώ θα καταψηφίσω την πρόταση δυσπιστίας, η οποία ουσιαστικά δεν θα συμβάλει σε απολύτως τίποτα, τη στιγμή την οποία θεωρώ ότι η πατρίδα χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση και συν τοις άλλοις ας εμπιστευτούμε την ανεξάρτητη δικαιοσύνη, από την οποία προσδοκούμε το μέγιστο αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο Χ. Κατσιβαρδάς είπε ακόμη ότι «η επιτροπή δυσπιστίας εμένα με βρίσκει αντίθετο. Και με βρίσκει αντίθετο για τον λόγο ότι παρατήρησα, μετά τεταμένης προσοχής, τα κόμματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συλλήβδην της Αριστεράς να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους και να επιχειρούν υπό τα δικά τους κομματικά οματογυάλια κατ’ ουσίαν να σφετεριστούν και να οικειοποιηθούν τον ανθρώπινο πόνο. Επιχείρησαν και αποπειράθηκαν μια μορφή διαστρέβλωσης του θεσμού, κατά την ταπεινή υποκειμενική νομική μου γνώμη».

«Στενά νομικά, δεν προσιδιάζει η συγκεκριμένη παντελώς αόριστη και πρόδηλα αβάσιμη αυτή επιτροπή δυσπιστίας, η οποία κατ’ ουσίαν επιχειρεί περισσότερο να συγχύσει και να συσκοτίσει την πραγματικότητα, παρά να διασαφηνιστεί την πραγματικότητα ή ουσιαστικά να συμβάλει περαιτέρω στην ενίσχυση και στη θωράκιση του κράτους δικαίου», υποστήριξε ο πρ. Σπαρτιάτης βουλευτής.

Δείτε επίσης: «Εξαγριώθηκε» ο Βελόπουλος στη Βουλή: «Δεν θα γελάτε όταν μιλάω, έχασα φίλο στα Τέμπη – Είστε χοντρόπετσοι»

Loading