«Με αυτές τις αρχές, με εφόδια τη σταθερότητα και την ενότητά μας πορευόμαστε και σήμερα, μέσα σε ένα περιβάλλον διεθνούς αστάθειας, πάντοτε στην σωστή πλευρά της ιστορίας»
«”πάντα ἡ νίκη, ἂν ἐνωθῇτε, πάντα ἐσᾶς θ’ ἀκολουθεῖ” (Δ. Σολωμός, Ύμνος εις την Ελευθερίαν).
Ο ελληνισμός ξεκίνησε πολύ βαθιά στην ιστορία και έφτασε ως εδώ όρθιος, επειδή ποτέ δεν πρόδωσε τις αρχές που προσδιόρισαν το μεγαλείο του: την ελευθερία, τη δικαιοσύνη, την ανδρεία, τη σοφία, τον ανθρωπισμό, την αγάπη, την ελπίδα και την πίστη», αναφέρει ο Γιάννης Οικονόμου σε μήνυμά του για την 25η Μαρτίου.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσθέτει: «Με αυτές τις αρχές, με εφόδια τη σταθερότητα και την ενότητά μας πορευόμαστε και σήμερα, μέσα σε ένα περιβάλλον διεθνούς αστάθειας, πάντοτε στην σωστή πλευρά της ιστορίας».
- Σκληρή απάντηση του ΚΚΕ για τη ΔΕΘ: Ο ορίζοντας 2030 του Μητσοτάκη φέρνει μόνο ανασφάλεια
- ΚΚΕ για ΔΕΘ: Ο «Ορίζοντας για την Ελλάδα του 2030» του κ. Μητσοτάκη αφήνει για τον λαό ανασφάλεια και αβεβαιότητα
- Γιορτή σήμερα 6 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν και τι τιμά η Εκκλησία
- Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα: τι φέρνει η Κυριακή 06.09.2026
- Οξύτατη επίθεση της ΕΛΑΣ στον Μητσοτάκη μετά τη ΔΕΘ
![]()
