O πρωθυπουργός είπε στον κτηνοτρόφο πως από την 1η Οκτωβρίου θα έχει χαμηλότερο ΦΠΑ στις ζωοτροφές – «Είσαι ήρωας», απάντησε ο κτηνοτρόφος
Μια απρόσμενη συνάντηση με ένα καβαλάρη κτηνοτρόφο είχε σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Δαμάσι Τυρνάβου, η οποία έλαβε χώρα προκειμένου να εγκαινιάσει το νέο σχολείο το οποίο αντικατέστησε το παλαιότερο που είχε υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές από τον σεισμό που έπληξε την περιοχή.
Ο πρωθυπουργός, βλέπει έναν καβαλάρη να έρχεται προς το μέρος του και τον πλησιάζει και αυτός. «83 είμαι» του λέει ο κτηνοτρόφος, με τον πρωθυπουργό να του απαντά «με το άλογο τα επιτηρείς όλα εδώ, ε;».
Ο κτηνοτρόφος αφού χαιρέτισε τον πρωθυπουργό, του είπε πως γεννήθηκε το 1938 και το ’38 έγινε και το σχολείο της περιοχής. «Τώρα έχουμε καινούργιο σχολείο, να πας να το δεις, να δεις τι ωραίο που είναι», απαντά ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον καβαλάρη κτηνοτρόφο να του λέει «αυτό το σχολείο που φτιάχνεις εσύ θα μείνει στην ιστορία».
Στην συνέχεια ο πρωθυπουργός λέει στον κτηνοτρόφο πως από την 1η Οκτωβρίου έχει χαμηλότερο ΦΠΑ στις ζωοτροφές, συνεχίζει ωστόσο λέγοντας πως «αν και τρώνε εδώ μια χαρά τα γελάδια». «Είσαι ήρωας» απαντά ο κτηνοτρόφος λέγοντας στην συνέχεια «Ντάλτον με φωνάζουν, είχα πάει και στην Αμερική».
Δείτε το βίντεο που ανάρτησε ο Κ. Μητσοτάκης στον προσωπικό του λογαριασμό:
Δείτε επίσης: Σε Δημοτικό σχολείο στο Δαμάσι Τυρνάβου ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον αγιασμό
- Δένδιας στη ΔΕΘ: Η Ατζέντα 2030, οι αμυντικές επενδύσεις και η στρατιωτική οικογένεια
- Φωτιά στην Τανάγρα μετά την πτώση του Phantom σε αεροπορική επίδειξη
- ΔΕΘ: ο Χρυσοχοΐδης μιλά για μια πιο σύγχρονη και αποτελεσματική ΕΛ.ΑΣ.
- Καραλής και Τεντόγλου στο επίκεντρο: το ΟΑΚΑ συγχαίρει για τις μεγάλες επιτυχίες στις Βρυξέλλες
- Αλλαγή πολιτικής ζητά ο Κ. Τσουκαλάς: Εντολή διακυβέρνησης από τους πολίτες για ΠΑΣΟΚ και προοδευτική πορεία
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
