Σε προηγούμενες κυβερνοεπιθέσεις, το Κίεβο επέρριψε την ευθύνη στη Ρωσία, η οποία ωστόσο αρνείται κάθε ανάμιξή της
Πολλοί ουκρανικοί κρατικοί ιστότοποι, συμπεριλαμβανομένων των ιστοσελίδων της κυβέρνησης και του υπουργείου Εξωτερικών είναι μη προσβάσιμοι, όπως έγινε γνωστό από κυβερνητικές πηγές.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax που επικαλείται έναν κυβερνητικό αξιωματούχο, έχει ξεκινήσει άλλη μία μαζική κυβερνοεπίθεση “άρνησης εξυπηρέτησης” (DDOS). Στο πλαίσιο αυτής της επίθεσης έχουν στοχοθετηθεί και τράπεζες.
Οι ουκρανικές αρχές ανέφεραν αυτήν την εβδομάδα ότι είδαν προειδοποιήσεις ότι χάκερς ετοιμάζονταν να εξαπολύσουν μεγάλες επιθέσεις σε κυβερνητικές υπηρεσίες, τράπεζες και τον αμυντικό τομέα.
Σε προηγούμενες κυβερνοεπιθέσεις, το Κίεβο επέρριψε την ευθύνη στη Ρωσία, η οποία ωστόσο αρνείται κάθε ανάμιξή της.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φωτιά στη Μαδρίτη: Δραματική κατάσταση με 120.000 στρέμματα κατεστραμμένα
- ΚΚΕ: Επιστροφή των κλεμμένων στον αγροτικό τομέα για τους βιοπαλαιστές
- Σοβαρός τραυματισμός οδηγού σε σύγκρουση με πυροσβεστικό όχημα στην Κασσάνδρα
- Ανακαλύψτε τα Ζωδιακά Do’s και Don’ts της Εβδομάδας [19.07 – 25.07.2026]
- Ανακαλύψτε τη νέα έκθεση «Πέρα από τον καμβά» στο MOMUS-Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης
![]()
