Π. Μαρινάκης: Οι εκλογές προγραμματίζονται για το 2027

Π. Μαρινάκης: Οι εκλογές προγραμματίζονται για το 2027

«Οι εκλογές θα γίνουν το 2027» επανέλαβε σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά 90,1fm ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Σε ερώτηση για ενδεχόμενη αλλαγή του εκλογικού νόμου, ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι «έχει απαντήσει ξεκάθαρα ο πρωθυπουργός πολλές φορές και στην πιο πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη». Συμπλήρωσε, δε, ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη της δεύτερης 4ετίας δείχνει ανθεκτικότητα και σαφέστατη υπεροχή έναντι των αντιπάλων της», προσθέτοντας ότι «έχουμε δώσει δουλειά σε 500.000 συμπολίτες μας».

Σε ερώτηση για το πώς η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την ακρίβεια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ότι «στην Ελλάδα ο μέσος μισθός έχει αυξηθεί κατά 30% επί κυβερνητικής θητείας του Κυριάκου Μητσοτάκη». Η χώρα μας έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει με πολύ καλύτερο τρόπο μία διεθνή μάστιγα που είναι η ακρίβεια, καθώς «έχουμε αυξήσει τα κρατικά έσοδα χωρίς υπερφορολόγηση».

Σε σχέση με πιθανή επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Μαρινάκης παρατήρησε ότι «τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν κατά καιρούς απευθύνει πολύ σκληρή κριτική εναντίον της κυβέρνησης» και πρόσθεσε ότι «οι πολίτες θα συγκρίνουν πρόσωπα και προγράμματα».

Τέλος, σχετικά με το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Μαρινάκης υπογράμμισε ότι «στην Ελλάδα δεν πρέπει να απεμπολήσουμε την πολιτική σταθερότητα», κάνοντας αναφορά στην τρέχουσα δύσκολη οικονομική κατάσταση στη Γαλλία.

Loading

Play