Ερώτημα για τα χρέη του ΠΑΣΟΚ απηύθυνε στον Νίκο Ανδρουλάκη ο Δημήτρης Παπαδημούλης.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης από το βράδυ της Κυριακής είναι ο νέος αρχηγός του ΚΙΝΑΛ. Σε κάθε του δήλωση αναφέρει πως το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε. Με ποιον τρόπο όμως;
Αυτό αναρωτιέται σε τουίτ του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στον νέο αρχηγό του ΚΙΝΑΛ ρωτάει τι θα γίνει με τα δάνεια που χρωστάει το ΠΑΣΟΚ στις τράπεζες.
Συγκεκριμένα ο κ. Παπαδημούλης έγραψε:
«Ο Ν. #Ανδρουλακης μετά την άνετη εκλογή του, οφείλει πλέον καθαρές απαντήσεις σε όλα. Ερώτημα: Αφού προαναγγέλλει την επιστροφή στο #Πασοκ, τι θα κάνει για την αποπληρωμή των 254 εκατομμυρίων Ευρώ που χρωστά το #Πασοκ στο δημόσιο ταμείο; Η #ΝΔ που χρωστά 330, τηρεί σιγήν ιχθύος!»
Ο Ν. #Ανδρουλακης μετά την άνετη εκλογή του, οφείλει πλέον καθαρές απαντήσεις σε όλα. Ερώτημα: Αφού προαναγγέλλει την επιστροφή στο #Πασοκ, τι θα κάνει για την αποπληρωμή των 254 εκατομμυρίων Ευρώ που χρωστά το #Πασοκ στο δημόσιο ταμείο; Η #ΝΔ που χρωστά 330, τηρεί σιγήν ιχθύος!
— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) December 14, 2021
Δείτε επίσης: Την Παρασκευή η συνάντηση ΠτΔ με Ανδρουλάκη
- Η Αθήνα και η Αττική ως προορισμός όλου του χρόνου – Το μήνυμα Κεφαλογιάννη από τη νέα καμπάνια της Περιφέρειας
- Τσάντες χιλιάδων ευρώ στα σκουπίδια: Γιατί οι οίκοι πολυτελείας καταστρέφουν όσα δεν πουλάνε;
- Γιορτή σήμερα 22 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν και τιμά η Εκκλησία τον Όσιο Αβέρκιο
- Έκρηξη ανησυχίας στο Κίεβο: πυραυλική επίθεση δέχθηκε η ουκρανική πρωτεύουσα, εκρήξεις στην πόλη
- Οι «βάρβαροι» και οι πολιτισμένοι
![]()

