Ερώτημα για τα χρέη του ΠΑΣΟΚ απηύθυνε στον Νίκο Ανδρουλάκη ο Δημήτρης Παπαδημούλης.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης από το βράδυ της Κυριακής είναι ο νέος αρχηγός του ΚΙΝΑΛ. Σε κάθε του δήλωση αναφέρει πως το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε. Με ποιον τρόπο όμως;
Αυτό αναρωτιέται σε τουίτ του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στον νέο αρχηγό του ΚΙΝΑΛ ρωτάει τι θα γίνει με τα δάνεια που χρωστάει το ΠΑΣΟΚ στις τράπεζες.
Συγκεκριμένα ο κ. Παπαδημούλης έγραψε:
«Ο Ν. #Ανδρουλακης μετά την άνετη εκλογή του, οφείλει πλέον καθαρές απαντήσεις σε όλα. Ερώτημα: Αφού προαναγγέλλει την επιστροφή στο #Πασοκ, τι θα κάνει για την αποπληρωμή των 254 εκατομμυρίων Ευρώ που χρωστά το #Πασοκ στο δημόσιο ταμείο; Η #ΝΔ που χρωστά 330, τηρεί σιγήν ιχθύος!»
Ο Ν. #Ανδρουλακης μετά την άνετη εκλογή του, οφείλει πλέον καθαρές απαντήσεις σε όλα. Ερώτημα: Αφού προαναγγέλλει την επιστροφή στο #Πασοκ, τι θα κάνει για την αποπληρωμή των 254 εκατομμυρίων Ευρώ που χρωστά το #Πασοκ στο δημόσιο ταμείο; Η #ΝΔ που χρωστά 330, τηρεί σιγήν ιχθύος!
— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) December 14, 2021
Δείτε επίσης: Την Παρασκευή η συνάντηση ΠτΔ με Ανδρουλάκη
- Ουκρανία: Ο Τζέι Ντι Βανς προειδοποιεί ότι ο πόλεμος θα διαρκέσει
- Εμπορικός πόλεμος: Η ΕΕ εξετάζει την προσφορά επιπλέον αγορών αξίας 50 δισ. ευρώ από τις ΗΠΑ
- Το Ισραήλ προειδοποιεί για στρατιωτική δράση κατά της Συρίας αν δεν προστατευτούν οι Δρούζοι
- Φουρνιέ για την πρόκριση στο φάιναλ φορ: «Ο στόχος παραμένει μπροστά μας»
- Αδελφοί Αγγελόπουλοι: «Καμία ελληνική ομάδα δεν έχει φτάσει σε τέσσερα σερί φάιναλ φορ, ήρθε η ώρα να το κατακτήσουμε»