Παπανδρέου, Τσίπρας και Ρουσόπουλος παρακολουθήσαν μαζί τον τελικό του Conference League (ΦΩΤΟ)

Την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό πανηγύρισε ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο Όσλο της Νορβηγίας και είδε τον αγώνα παρέα με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Γιώργο Παπανδρέου.

Με ονειρικό τρόπο ολοκληρώθηκε η εφετινή σεζόν για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν μία τεράστια επιτυχία και ολοκλήρωσαν τον… δρόμο μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου του Europa Conference League.

propoli

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, βρίσκεται στο Όσλο όπου παρακολούθησε μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αλέξη Τσίπρα τη μεγάλη νίκη της ομάδας του Μεντιλίμπαρ.

Αρχικά, ο κ. Ρουσόπουλος παρακολούθησε από το Όσλο το πρώτο ημίχρονο του μεγάλου τελικού από το κινητό τηλέφωνο του Αλέξη Τσίπρα. Στη συνέχεια, πήγαν σε μπυραρία μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου για το δεύτερο ημίχρονο του ματς. «Ως Ολυμπιακός, πανηγυρίζω ανάμεσα σε δύο Παναθηναϊκούς που όμως το χάρηκαν ως Έλληνες», έγραψε ο κ. Ρουσόπουλος στο Instagram.

Δείτε επίσης: Τα σημερινά (30/5) πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων

Loading