Εξοργισμένος νεαρός άντρας “βγήκε” στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου εκτοξεύοντας βολές κατά της κυβέρνησης για τη διαχείριση της πανδημίας.
Σκληρότατη κριτική ασκεί νέος άντρας στη κυβέρνηση επισημαίνοντας εμφατικά τις αστοχίες, που εντοπίζει ο ίδιος, αναφορικά με τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης.
Ειδικότερα, ο νεαρός πλησίασε τη δημοσιογράφου του MEGA που έκανε το ρεπορτάζ και μίλησε στον αέρα της εκπομπής λέγοντα πως:
«Πείτε ότι υπάρχουν ελλείψεις προσωπικού, στα νοσοκομεία, πείτε αυτά…Πείτε ότι δεν θέλουμε τόσα περιπολικά και αστυνομίες, πείτε ότι θέλουμε γιατρούς και δεν υπάρχουν…Περιμένουμε πολύ ώρα και είναι ντροπή… Τα PCR είναι πανάκριβα, κάντε δημοσιογραφία της προκοπής και μη λέτε ό,τι να ‘ναι…».
Παράλληλα, πέρα από τις «τρομερές ελλείψεις» προσωπικού στον νοσοκομειακό τομέα, όπως ανέφερε, δήλωσε πως έχουν γίνει και «πάρα πολλές απολύσεις» τα τελευταία χρόνια, ενώ και η χρηματοδότηση είναι «ελλιπέστατη».
Δείτε επίσης: Καζακστάν: Σχεδόν 10.000 συλλήψεις – Πότε θα φύγουν τα ξένα στρατεύματα
Δείτε το βίντεο:
- ΥΠΕΞ: Η συνάντηση Γεραπετρίτη-Γκιλφόιλ ενισχύει τη βούληση για την ανάδειξη της Ελλάδας ως ενεργειακού κόμβου στην περιοχή
- ΥΠΑΑΤ: Κατατέθηκε το Σχέδιο Δράσης για τον εκσυγχρονισμό του συστήματος διαχείρισης και ελέγχου των αγροτικών επιδοτήσεων
- Αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα: Το άναμμα του δέντρου στην Αριστοτέλους στις 3 Δεκεμβρίου
- Η αναζήτηση λύσης στην Ιθάκη: Μία εσωτερική πάλη
- Στην ελληνοαλβανική μεθόριο ανακαλύφθηκε ο μεγαλύτερος ιστός αραχνών στον κόσμο
![]()
