ΠΑΣΟΚ: Επιθέσεις κατά της Νέας Δημοκρατίας για τις αποκαλύψεις Βάρρα και Μυλωνάκη

ΠΑΣΟΚ: Επιθέσεις κατά της Νέας Δημοκρατίας για τις αποκαλύψεις Βάρρα και Μυλωνάκη

Οι αποκαλύψεις Βάρρα και Μυλωνάκη θέτουν τη Νέα Δημοκρατία σε δύσκολη θέση. Το ΠΑΣΟΚ αναδεικνύει τις κυβερνητικές ατασθαλίες. Η πολιτική αντιπαράθεση εντείνεται καθώς ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Τσουκαλάς, εκφράζει τις εντονότερες επικρίσεις του κατά της Νέας Δημοκρατίας. Αφορμή για τις δηλώσεις του αποτέλεσε η κατάθεση του Γρηγόρη Βάρρα στην εξεταστική επιτροπή σχετικά με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Από τις πηγές της Νέας Δημοκρατίας, επικρατεί κλίμα πανηγυρισμού σχετικά με τις αποκαλύψεις εις βάρος της κυβέρνησης, κάτι που ο κ. Τσουκαλάς σχολιάζει ειρωνικά, υπογραμμίζοντας ότι μάλλον έχουν στραφεί στη «stand up comedy». Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι ο κ. Βάρρας, καθώς και ο κ. Μυλωνάκης, έδωσαν πληροφορίες που εκθέτουν τον κ. Βορίδη, τον οποίο η κυβερνητική πλειοψηφία προσπαθεί να καλύψει με αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις.

Ο κ. Τσουκαλάς δεν διστάζει να κάνει αναφορές στην προπαγάνδα που χρησιμοποιείται, παραλληλίζοντας τις μεθόδους της κυβερνητικής παράταξης με αυτές του Γκέμπελς. Εκφράζει την ανησυχία του για το πώς οι ενέργειές τους εκμαυλίζουν τις συνειδήσεις των πολιτών. «Ας το καταλάβουν, θα πιούν το πικρό ποτήρι των αποκαλύψεων μέχρι το τέλος», καταλήγει.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play