ΠΑΣΟΚ: Επίθεση στον Κυριάκο Βελόπουλο και η συζήτηση για τις Ανεξάρτητες Αρχές

ΠΑΣΟΚ: Επίθεση στον Κυριάκο Βελόπουλο και η συζήτηση για τις Ανεξάρτητες Αρχές

ΠΑΣΟΚ επιτίθεται στον Κυριάκο Βελόπουλο, θέτοντας σε αμφισβήτηση τη στάση του κόμματος απέναντι στις Ανεξάρτητες Αρχές. Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής εξαπέλυσε επίθεση κατά του Κυριάκου Βελόπουλου, αφορμής δοθείσης από τις κατηγορίες της Ελληνικής Λύσης κατά της Χαριλάου Τρικούπη, σχετικά με τις Ανεξάρτητες Αρχές. Το ΠΑΣΟΚ εκτόξευσε μύδρους κατά του προέδρου της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη, αναφερόμενο στις δηλώσεις του σχετικά με την εκλογή διοικητών των Ανεξάρτητων Αρχών.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε την αρνητική εντύπωση που αφήνουν κάποιες αντιλήψεις σχετικά με τις κατοχυρωμένες θεσμικές διαδικασίες. Από την πλευρά της, η Ελληνική Λύση αντέτεινε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει συμπορευτεί με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ψηφίζοντας πάνω από το 50% των νομοσχεδίων της. Αυτό θέτει ερωτήματα για την υποκρισία της στάσης του ΠΑΣΟΚ απέναντι στην ανεξαρτησία των αρχών, υποστηρίζοντας πως ο κ. Βελόπουλος λειτουργεί ως αυτοφωράκιας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το ΠΑΣΟΚ σχολίασε την ενέργεια της Ελληνικής Λύσης, αναφέροντας πως το κόμμα του Βελόπουλου έχει αναλάβει να απαντήσει εκ μέρους της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των πολιτικών εξελίξεων. Επισήμανε επίσης ότι η πρόσφατη συνεργασία τους για την αλλαγή της σύνθεσης της ΑΔΑΕ, με την έρευνα για τις υποκλοπές σε εξέλιξη, εγείρει σοβαρά ζητήματα για τη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

in.gr

Loading

Play