ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που θεωρητικά είναι κατά της golden visa, είναι τόσο… αξιόπιστος, που έκανε μάλιστα χρήση του μέτρου!»

Με αιχμηρή ανακοίνωση σχολίασε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής τα νεότερα στοιχεία που αφορούν τον τρόπο αγοράς της κατοικίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στο Κολωνάκι.

propoli

«Το κρεσέντο αναξιοπιστίας του κ. Κασσελάκη συνεχίζεται. Μετά τους φορολογικούς παραδείσους και τις offshore εταιρείες που έχει χρησιμοποιήσει ο κ. Κασσελάκης, -ο οποίος κατά τ’ άλλα είναι υπέρ της φορολογικής δικαιοσύνης-,  σήμερα αποκαλύφθηκε ότι η αγορά της υπερπολυτελούς κατοικίας του δεν έγινε από τον ίδιο -όπως δήλωσε- αλλά από τον σύζυγό του με έμβασμα από το εξωτερικό με την αίτηση για golden visa», αναφέρει ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τονίζει πως «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που θεωρητικά είναι κατά της golden visa, είναι τόσο… αξιόπιστος, που έκανε μάλιστα χρήση του μέτρου! Η αξιοπιστία δεν απονέμεται, αλλά πιστοποιείται από την ταύτιση λόγων και πολιτικών πράξεων».

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading