Μεγαλύτερη των προσδοκιών είναι οι εκλογές που λαμβάνου χώρα αυτήν την στιγμή για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, καθώς στις κάλπες προσήλθαν πάνω από 140.000 πολίτες.
Μάλιστα η πολύ μεγάλη προσέλευση του κόσμου στις κάλπες έχουν έχει προκαλέσει την ικανοποίηση των ψηφοφόρων, με τον Γιώργο Παπανδρέου να ζητάει παράταση στην διαδικασία.
Συγκεκριμένα με αίτημα του προς την επιτροπή των εκλογών ζήτησε να μην κλείσουν οι κάλπες στις 19:00 αλλά να πάρουν άδεια για να εξυπηρετηθεί περισσότερος κόσμος.
Να τονίσουμε ότι η συμμετοχή στις εκλογές αναμένεται να είναι αυξημένη κατά 20% από ότι το 2017, με τους πολίτες να διαλέγουν ανάμεσα στους Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Χάρης Καστανίδης, Ανδρέας Λοβέρδος, Γιώργος Παπανδρέου και Παύλος Χρηστίδης.
Δείτε επίσης: Σακελλαροπούλου: Η Ελλάδα σήκωσε δυσανάλογο βάρος από τη προσφυγική κρίση
- ΑΕΚ σημαίνει επίθεση: 18 γκολ σε 7 ματς και η σύγκριση με πέρυσι
- Ανδρουλάκης: Από νωρίς στη «μάχη» της ΔΕΘ – Συναντήσεις σήμερα με φορείς της Θεσσαλονίκης
- Στη Θεσσαλονίκη ο Γιάκιτς για τον ΠΑΟΚ
- Δύο πυρκαγιές ξέσπασαν στον δήμο Γόρτυνας: Ολονύχτια η μάχη της Πυροσβεστικής στην Κρήτη
- Θεσσαλονίκη: Πάνω από 5 ώρες χωρίς ρεύμα σήμερα δύο περιοχές
![]()
