Πέτσας προς Τουρκία: «Έμπρακτη αποκλιμάκωση ή κυρώσεις»
EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πέτσας προς Τουρκία: «Έμπρακτη αποκλιμάκωση ή κυρώσεις»

Ξεκάθαρος ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, αναφορικά με τη στάση της Ελλάδας προς τις συνεχιζόμενες τουρκικές προκλήσεις.

Ο κ. Πέτσας δέχθηκε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια της συνέντευξη Τύπου για το άνοιγμα των σχολείων, απαντώντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε το Διεθνές Δίκαιο με το μέρος μας, τους συμμάχους μας στο πλευρό μας, τη δύναμη να κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να προασπίσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα».

Προλαμβάνω τον καρκίνο του μαστού

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε με νόημα: «Η Τουρκία έχει πια ένα δρόμο. Είναι στη σέντρα. Μπορεί να διαλέξει το γήπεδο που οδηγεί στην έμπρακτη αποκλιμάκωση ή το γήπεδο που οδηγεί στις κυρώσεις».

Τέλος, ο κ. Πέτσας διευκρίνισε ότι όλες οι αποφάσεις αναφορικά με την αναβάθμιση των ενόπλων δυνάμεων της χώρας θα ανακοινωθούν από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στις 12-13 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε επίσης: Ερντογάν: «Βάζουν μπροστά μας ένα κράτος, που σε όλη την ιστορία του, κρύβεται πίσω από άλλες χώρες»

Loading

Play