Πιερρακάκης: Ένας χρόνος από την διεξαγωγή του Pharos Summit

Σε διαδικτυακή συζήτηση για τον ένα χρόνο από την διεξαγωγή του Pharos Summit συμμετείχε ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυρ. Πιερρακάκης.

Αντικείμενο της συζήτησης η πρόοδος που έχει επιτευχθεί στη συνεργασία των ελληνικών πανεπιστημίων με τα αντίστοιχα των ΗΠΑ και τα επόμενα βήματα της συνεργασίας αυτής.

propoli

«Με μεγάλη χαρά συμμετείχα στην ψηφιακή εκδήλωση για τον έναν χρόνο από τη διεξαγωγή του Pharos Summit, όπου συζητήσαμε για την πρόοδο στη συνεργασία μεταξύ πανεπιστημίων της Ελλάδας και των ΗΠΑ και για τα επόμενα βήματα αυτής της τόσο σημαντικής και αμοιβαία επωφελούς σχέσης.

Η διεθνοποίηση των πανεπιστημίων μας είναι προτεραιότητα του Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και το International Academic Partnership Program Greece που έχουμε θεμελιώσει από το 2019 μαζί με το Institute of International Education (IIE) αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για να πετυχαίνουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα» ανάφερε μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης ο Κυριάκος Πιερρακάκης με ανάρτηση του.

Δείτε επίσης: Θάνατος 17χρονου στη Βοιωτία: Τι κατέθεσε ο συνάδελφος του αστυνομικού που τον πυροβόλησε

Loading