Η Μαρία Καρυστιανού προγραμματίζει τη συμμετοχή της στις επόμενες εκλογές με νέο πολιτικό φορέα. Η πρόθεση της Μαρίας Καρυστιανού να ιδρύσει νέο πολιτικό φορέα αποκτά όλο και πιο σαφή χαρακτηριστικά, καθώς η ίδια εντείνει τις δημόσιες εμφανίσεις της, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι το κόμμα της θα συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές, όποτε αυτές διεξαχθούν. Η Καρυστιανού τόνισε ότι δεν υπάρχει βιασύνη για την ανακοίνωση του προγράμματος, καθώς το κόμμα θα ανακοινωθεί μόλις είναι έτοιμο με ολοκληρωμένο σχέδιο.
Σχολιάζοντας το νέο κόμμα, η Καρυστιανού ανέφερε ότι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να μοιραστούν συγκεκριμένες προτάσεις με την κοινωνία προτού ζητήσουν στήριξη. Σημείωσε επίσης ότι η αντίθεση από κάποιους συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη την προβληματίζει, αλλά θα υπερασπιστεί τον αγώνα της.
Δεσμεύτηκε ότι θα προσφέρει προτάσεις και λύσεις αντί για υβρεολόγιο, αναφέροντας τη σημασία ενός πολιτικού εγχειρήματος που θα εστιάζει σε ουσιαστικές ιδέες. Κατέστησε σαφές ότι δεν θα συνεργαστεί με ενεργούς πολιτικούς και πως ουδέποτε υπήρξε σύμβουλος της ο επικοινωνιολόγος Νίκος Καραχάλιος, παρά τις όποιες φήμες.
in.gr
![]()

