Πολάκης κατά Σταθάκη: «Το μόνο που θέλεις είναι να κάνεις κακό στον ΣΥΡΙΖΑ» – «Είναι θεατρίνος»

Ο Γιώργος Σταθάκης με μακροσκελές άρθρο του νωρίτερα ανέλυσε τους λόγους που τον ωθούν στην έξοδό του από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Παύλος Πολάκης του απάντησε.

Ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης, σημείωσε για τον Σταθάκη πως «είναι προφανές πως το μόνο που θέλετε μετά την ήττα σας στις εκλογές για πρόεδρο, είναι να κάνετε κακό στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ! Τόσοι είστε».

propoli

Στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης διατυπώνει δυο ερωτήσεις «στον Γιώργο που φεύγει…», όπως γράφει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Επειδή είμαι ανάμεσα σε δυο χειρουργεία και αντί άλλης απάντησης μέχρι την Κυριακή , σε ένα δακρύβρεχτο άρθρο που είδα στο News 24/7 βγάζω τους στίχους ενός τραγουδιού που κολλάνε κάποιοι στην περίσταση και κάνω δυο ερωτήσεις στον Γιώργο που φεύγει…

1) ποιος ήταν συγγραφέας του κυβερνητικού προγράμματος το 2021 και το παρουσίασε στην προγραμματική συνδιάσκεψη;; Άρα σε ποιον κανείς κριτική για το πρόγραμμα;; Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ακριβώς αντίθετη από αυτά που γράφεις!!

2) Αυτά που λες στο κείμενο, στις 18-19 Φεβρουαρίου φέτος, που έπαιρνες τηλέφωνα και απαιτούσες να πετάξουν κάποιον από το ψηφοδέλτιο τα είχες καταλάβει και τότε ή μετά σου ήρθε η φώτιση;

Υγ .στους επαναλαμβανόμενους άθλιους χαρακτηρισμούς σε μένα και άλλους δεν θα απαντήσω τώρα ,όχι γιατί δεν μπορώ να σε βάλω όπως πρέπει στη θέση σου, αλλά γιατί είναι προφανές πως το μόνο που θέλετε μετά την ήττα σας στις εκλογές για πρόεδρο είναι να κάνετε κακό στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ! Τόσοι είστε.

Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ – Ακρίτα: Παραπέμπεται στο πειθαρχικό γιατί στήριξε υποψήφιο δήμαρχο της ΝΔ

Loading