«Πόλεμος» Μαρινάκη – ΠΑΣΟΚ για την κυβέρνηση στην Ισπανία

Πόλεμος ξέσπασε μεταξύ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη με αφορμή τις αντιδράσεις στην Ισπανία για την κυβέρνηση Σάντσεθ με τον κ. Μαρινάκη να λέει ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης «επέλεξε να αμυνθεί επιτιθέμενος».

«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δια του Γραφείου Τύπου του, αντί να απαντήσει στο ερώτημα που του θέσαμε, επέλεξε, να αμυνθεί επιτιθέμενος» ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης.

propoli

Στο ίδιο ύφος αναπτύχθηκε στο σύνολό της η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, αποδίδοντας τις ενστάσεις του ΠΑΣΟΚ… σε διαστρέβλωση των λεγομένων.

Ο κ. Μαρινάκης είπε ότι «αν σήμερα ανακάλυψαν στο ΠΑΣΟΚ τις αντιδράσεις για τη νέα κυβέρνηση στην Ισπανία, τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη, τους δίνουμε χρόνο να ενημερωθούν. Αν απλώς δεν θέλουν να απαντήσουν, έχουν κάθε δικαίωμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν να διαστρεβλώνουν τα λεγόμενά μας, χρησιμοποιώντας φράσεις και όρους που ουδέποτε ετέθησαν από εμάς».

Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ αναφέρει:

«Επειδή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει τι ζήτημα άνοιξε με τις άστοχες παρατηρήσεις του, θα ρωτήσουμε ξανά, πιο απλά:

Για την ελληνική κυβέρνηση, την οποία εκπροσωπεί, υπάρχει κάτι μεμπτό στην επανεκλογή του κ. Σάντσεθ ως Πρωθυπουργού της Ισπανίας;

Η ελληνική κυβέρνηση έχει άλλη άποψη από αυτήν, που εξέφρασαν δημοσίως η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Charles Michel, ο Γερμανός Καγκελάριος Olaf Scholz και άλλες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις;».

Δείτε επίσης: Παύλος Μαρινάκης: «Εμείς ελέγχουμε αν οι προσφορές είναι πραγματικές και δεν υπάρχει παραπλάνηση»

Loading