Αυτή την ώρα πραγματοποιείται το Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στo Ηράκλειο
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:
«Ο προσυνεδριακός διάλογος στην πορεία προς το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 8 Μαΐου στο Metropolitan Expo, συνεχίζεται στο Ηράκλειο Κρήτης, μετά το επιτυχημένο Προσυνέδριο της Θεσσαλονίκης και τις προσυνεδριακές συζητήσεις σε Αιγάλεω και Χαλάνδρι.
Το δεύτερο προσυνέδριο στο Ηράκλειο θα λάβει χώρα το Σάββατο 16 Απριλίου και ώρα 09:30, στο Κλειστό Γυμναστήριο Λίντο, παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Το προσυνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε δύο μέρη:
Μέρος Α’: «Τουρισμός & Ναυτιλία»
Μέρος Β’: «Πρωτογενής Τομέας Παραγωγής»
Η είσοδος θα επιτραπεί μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή βεβαίωσης νόσησης κατά το τελευταίο εξάμηνο, καθώς και του αντίστοιχου εγγράφου ταυτοπροσωπίας.»
Δείτε ζωντανά:
Δείτε επίσης: Οικονόμου: «Σημαντική η αύξηση στον κατώτατο μισθό»
- Αιφνιδιαστική απόφαση Παπαπέτρου: Τερματίζει πρόωρα την καριέρα του
- Δ. Μάντζος: Επείγουσα ανάγκη για ενεργές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την προστασία των ελληνορθοδόξων της Συρίας
- Αμερικανικές επιθέσεις στο Ιράν: Ποιες οι συνέπειες και η αντίδραση της Τεχεράνης;
- Κουτσούμπας: Επικίνδυνες ευθύνες της κυβέρνησης στις πολεμοκάπηλες προκλήσεις – Αίτημα του ΚΚΕ για συζήτηση στη Βουλή
- Στη Ρουμανία η κατοχή του κλεμμένου Ελ Γκρέκο