(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Προβληματισμός και στην πλευρά του Κασσελάκη από την πρότασή του για δημοψήφισμα

Αντιδράσεις μοιάζει να έχει προκαλέσει η πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη διαγραφή των τεσσάρων στελεχών, ακόμα και στο δικό του περιβάλλον.

Μερικά στελέχη τα οποία φαίνεται ότι είναι αντίθετα στη συγκεκριμένη κίνηση είναι ο Κώστας Ζαχαριάδης, η Όλγα Γεροβασίλη και ο Νίκος Παππάς.

propoli

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι αύριο στην Κεντρική Επιτροπή θα ζητήσει να γίνει δημοψήφισμα για να αποχωρήσουν τα τέσσερα στελέχη τα οποία «προσβάλλουν το κόμμα και τον εκλεγμένο από τη βάση αρχηγό του».

«Εάν η Κεντρική Επιτροπή αρνηθεί, θα προχωρήσω στη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος με αίτημα του 15% των μελών του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Θα ζητήσω από την Κεντρική Επιτροπή να αποφασίσει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος απευθείας από τα μέλη και τους φίλους του κόμματος για την αποπομπή των τεσσάρων στελεχών που προσέβαλαν βάναυσα όλους μας» αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης με on camera δήλωσή του. Συμπληρώνει ότι «εάν η Κεντρική Επιτροπή αρνηθεί, θα προχωρήσω στη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος με αίτημα του 15% των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, ακριβώς όπως προβλέπει το καταστατικό μας».

Παράλληλα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ανέφερε ότι «τη νύχτα της εκλογής μου επανέλαβα τρεις φορές μία φράση: Δε θα σας προδώσω ποτέ. Και αυτό το επαναλαμβάνω και τώρα, πιο αποφασιστικά από κάθε άλλη φορά. Θα κάνουμε την Ελλάδα σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα. Μαζί. Και δε θα μας σταματήσει κανείς».

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: Θα περιοδεύσει σήμερα το απόγευμα σε δήμους της Δυτικής Αθήνας

Loading