ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ρωμανός κατά Πολάκη: Οι ηγεσίες στον ΣΥΡΙΖΑ αλλάζουν αλλά ο «πολακισμός» όχι

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ οι ηγεσίες αλλάζουν, αλλά ο “πολακισμός” όχι.

Έτσι αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία. Δεν το έκρυβαν και δεν το κρύβουν». Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός.

propoli

Αναφερόμενος σε δηλώσεις του Παύλου Πολάκη σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη Δικαιοσύνη ο Νίκος Ρωμανός ανέφερε. «Το δόγμα Πολάκη “να βάλουμε κάποιους φυλακή για να κερδίσουμε τις εκλογές” επανέρχεται δριμύτερο στον δημόσιο λόγο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής και υπερτομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, ερωτώμενος σε κομματική εκδήλωση στην Πάτρα εάν θα μπει κανένας φυλακή, απάντησε χωρίς περιστροφές: “Αν αλλάξουμε τη Δικαιοσύνη, ναι”» είπε ο κ. Ρωμανός, και κατέληξε: «Προφανώς και δεν περιμένουμε από τον κ. Κασσελάκη να καταδικάσει τις δηλώσεις του ανθρώπου στον οποίο έχει δώσει τα κλειδιά του κόμματός του. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ οι ηγεσίες αλλάζουν, αλλά ο “πολακισμός” όχι. Έτσι αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία. Δεν το έκρυβαν και δεν το κρύβουν. Κατά τα άλλα “κόπτονται” για το Κράτος Δικαίου και κάθε τόσο διασπείρουν fake news και αραδιάζουν μεγαλοστομίες και αναθέματα».

Ο Πολάκης επιμένει: Αν αλλάξουμε τη Δικαιοσύνη, θα βάλουμε κάποιους φυλακή

Για ακόμη μια φορά ο Παύλος Πολάκης απειλεί με φυλακίσεις  μέσω του ελέγχου της Δικαιοσύνης. Μιλώντας πρόσφατα σε κομματική εκδήλωση στην Πάτρα ενώ εκτοξεύει κατηγορίες, κάποιος από το ακροατήριο τον ρωτάει «θα τους βάλουμε φυλακή ποτέ;», με τον Παύλο Πολάκη να απαντάει «αν αλλάξουμε τη δικαιοσύνη, ναι. Αν δεν την αλλάξουμε, όχι» και να προσθέτει «αυτή είναι η σωστή απάντηση». Μάλιστα η απάντηση Πολάκη έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από τους παρισταμένους στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παύλος Πολάκης κάνει λόγο για έλεγχο της δικαιοσύνης. Κάτι ανάλογο είχε πει και πριν από τις εκλογές.

Το βίντεο με τις απειλές Πολάκη

Δείτε επίσης: Χρ. Ακριτίδης στην εξεταστική για Τέμπη: Είτε υπάρχουν είτε όχι συστήματα ασφαλείας πρέπει να εφαρμόζεται με ευλάβεια ο Κανονισμός Κίνησης

Loading