Σαφείς καταγγελίες από το ΠΑΣΟΚ για την συγκάλυψη του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ

Σαφείς καταγγελίες από το ΠΑΣΟΚ για την συγκάλυψη του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο κ. Βορίδης μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ κάρφωσε το Μέγαρο Μαξίμου και προσωπικά τον Πρωθυπουργό, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρώην υπουργού ότι άρχισαν τα αλληλοκαρφώματα πάνω από τη συγκάλυψη του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Συγκεκριμένα, το ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι «ο κ. Βορίδης, που προστατεύτηκε μαζί με τον κ. Αυγενάκη από την κυβερνητική πλειοψηφία προκειμένου να μην τεθεί στην έρευνα της δικαιοσύνης, αδειάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος διατηρεί ως σύμβουλό του τον κ. Βάρρα. Ο τελευταίος στέλνει ενημερωτικά σημειώματα για τις παρανομίες του ΟΠΕΚΕΠΕ στον στενό πυρήνα του Μαξίμου, αλλά ο Πρωθυπουργός… είναι ανίδεος. Σημειώματα που μάλιστα καίνε τον κ. Βορίδη και προσκομίζει ο κ. Μυλωνάκης, το δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Το ΠΑΣΟΚ θέτει τα εξής ερωτήματα:

– Το Μέγαρο Μαξίμου έχει κάτι να απαντήσει για όλα αυτά;

– Επιμένουν ότι ο Πρωθυπουργός είναι ανεύθυνος, ανήξερος και αδαής;

– Όπως δήλωσε στη συνέντευξή του ο κ. Βορίδης, πριν πάρουν τον κ. Βάρρα στο Μαξίμου του τηλεφώνησαν να τον ρωτήσουν αν έχει πρόβλημα. Δεν βρήκε, λοιπόν, δύο λεπτά ο Πρωθυπουργός να ρωτήσει τον σύμβουλό του τι συνέβαινε στον ΟΠΕΚΕΠΕ; Ποιες παρανομίες ξεκάρφωνε, όπως ο ίδιος υποστηρίζει;

– Πότε θα έρθει στην εξεταστική επιτροπή ο κ. Μυλωνάκης;

Στην κυβέρνηση είναι μια ωραία ατμόσφαιρα. Άρχισαν τα αλληλοκαρφώματα πάνω από τη συγκάλυψη του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ, σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ κατόπιν των παραπάνω.

Loading

Play