Σακελλαρίδης: Η 1η Μαΐου είναι ημέρα μνήμης και αγώνα για τους εργαζόμενους

Σακελλαρίδης: Η 1η Μαΐου είναι ημέρα μνήμης και αγώνα για τους εργαζόμενους

Η 1η Μαΐου, ημέρα μνήμης και αγώνα, αναδείχθηκε από τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Αριστεράς, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, σε μήνυμά του μετά τις συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης τόνισε τη σημασία της ημέρας, υπογραμμίζοντας ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να συνεχίσουν τον αγώνα τους για καλύτερες συνθήκες εργασίας και δικαιώματα. Η Εργατική Πρωτομαγιά αποτελεί μια ευκαιρία να αναδειχθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα.

Στο μήνυμά του, ο γραμματέας αναφέρθηκε επίσης στις πρόσφατες κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα. Αυτές οι κινητοποιήσεις δείχνουν τη συλλογική δύναμη των εργαζομένων και την ανάγκη για ενότητα στον αγώνα τους.

Τέλος, ο Σακελλαρίδης κάλεσε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά στις δράσεις που προγραμματίζονται για την ημέρα αυτή. Η συμμετοχή είναι κρίσιμη για την προώθηση των αιτημάτων των εργαζομένων και την ενίσχυση της φωνής τους.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play