Οι αιχμές για τους ελέγχους για τον κορονοϊό και η χαρά του κ. Πολάκη μετά την πρόταση του Αλ. Τσίπρα για εκλογή προέδρου και Κεντρικής επιτροπής από τη βάση
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δεν παρέλειψε να γνωστοποιήσει με ανάρτησή του στο Facebook, την παρουσία του σε ταβέρνα στο Πικέρμι και να σχολιάσει το πρόσφατο περιστατικό σε ταβέρνα στο Μοσχάτο, στην οποία, ενώ βρισκόταν εκεί, επιβλήθηκε πρόστιμο για παράβαση των μέτρων για την προστασία από τον κορονοϊό σε υπάλληλο του καταστήματος.
«Σήμερα πήγαμε με τους κουμπάρους μας, για κρέας…. Στο Πικερμι …
Μας άνοιξε η όρεξη μετά την πρόταση του Αλεξη για εκλογή προέδρου και Κεντρικής επιτροπής από τη βάση!!!
ΥΓ.Περιμενω ελεγχο για τον κορωναϊό ,αλλά μάλλον το περιπολικό από το ΑΤ Μοσχατου δεν έχει καυσιμα για μέχρι εδώ», σχολίασε ο ίδιος.
Δείτε επίσης: Βουλευτής ΝΔ Βασίλης Γιόγιακας: «Δίκαιη και σωστή η μείωση μισθού στις άδειες ειδικού σκοπού» (vid)
- Έγκριση από το κυβερνητικό συμβούλιο του Ισραήλ για την κατάληψη της Γάζας
- Φρέσκος Αέρας Σινεμά: Η 7η Τέχνη με Θέα στην Ακρόπολη
- Πώς το burnout επηρεάζει τη ζωή μας εκτός δουλειάς;
- Η Γερμανία εξετάζει την αύξηση της ηλικίας συνταξιοδότησης στα 70
- Ραγδαία αύξηση πωλήσεων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων λόγω των υψηλών τιμών νέων οχημάτων