Σειρά συναντήσεων είχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την διάρκεια της Συνόδου ΕΛΚ στη Σλοβενία.
Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός βρέθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΛΚ Αντόνιο Λόπεζ Ιστουρίζ (Antonio Lopez Isturiz), και με την Ολλανδή Αντιπρόεδρο του ΕΛΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Εστέρ ντε Λαντζ.
Ο Μητσοτάκης σύμφωνα με πηγές της κυβέρνησης, με τον Λόπες Ιστουρίζ συζήτησε ζητήματα που αφορούν στη στρατηγική του κόμματος, ενώ με την Αντιπρόεδρο του ΕΛΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συζήτησε για την στρατηγική αυτονομία της Ευρώπης.
Δείτε επίσης: Απίστευτη συμπεριφορά ποδοσφαιριστή στη Βραζιλία – Κλώτσησε διαιτητή στο κεφάλι και τον άφησε αναίσθητο!(pic+vid)
- Φωτιά στη Χιμάρα: ανεξέλεγκτο το μέτωπο, εκκλήσεις για άμεση ενίσχυση
- Συναγερμός στον αμερικανικό στρατό για ιχνηλάτες διαφημίσεων που μπορεί να δείχνουν τη θέση στρατιωτών
- Σπουδαίο «διπλό» της Μονακό στο Παρίσι, συνεχίζει να προβληματίζει η Παρί Σεν Ζερμέν
- Με Πάροτ η Μπέτις νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης και ανέβηκε στη LaLiga
- Συναγερμός στο Κίεβο: Εντολή για κατάπαυση του πυρός στον ουκρανικό στρατό
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
