Πώς σχολίασε την ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου ο πρώην βουλευτής της Νέα; Δημοκρατίας
Σφοδρή επίθεση προς τη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής του κόμματος Κωνσταντίνος Μπογδάνος λόγω της ανάρτησης του Ηλία Μόσιαλου σχετικά με την Παναγία την παραμονή των Χριστουγέννων.
Ο δημοσιογράφος έγραψε:
«Χλεύασε την Παναγία παραμονή Χριστουγέννων με μια ρατσιστική ανάρτηση που προσβάλλει όσους αποστολή του είναι να πείσει, αλλά η κυβέρνηση τον κρατά στη θέση του εκπροσώπου της χώρας σε διεθνείς οργανισμούς υγείας. Μη διαμαρτύρεστε, νεοδημοκράτες συνάδελφοι. Αυτή είναι πια η ΝΔ».
Δείτε επίσης: Νότης Μηταράκης: «Καλούμε την Τουρκία να πολλαπλασιάσει τις προσπάθειές της για την αποτροπή παράνομων αναχωρήσεων»
- Η εθνική ομάδα νίκησε τη Λετονία με 3-1 και παραμένει αήττητη στο European Golden League
- Μπάνσκο: Φιλοξενεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράφτινγκ από 23 έως 29 Ιουνίου
- Η Παρί επικρατεί της Μονακό με πρωταγωνιστές τους Σορτς και Ουόρντ
- Διαδηλώσεις στη Χάγη: Χιλιάδες ζητούν δράση κατά της γενοκτονίας στη Γάζα
- Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε βομβαρδισμούς στο αεροδρόμιο της Μασχάντ στο βορειοανατολικό Ιράν