Σφοδρή επίθεση ΚΚΕ για Κουλκουδίνα: Εύκολο να κουνάς το δάχτυλο στο λαό, την ίδια στιγμή που γεμίζεις τις τσέπες σου

Σφοδρή επίθεση ΚΚΕ για Κουλκουδίνα: Εύκολο να κουνάς το δάχτυλο στο λαό, την ίδια στιγμή που γεμίζεις τις τσέπες σου

Η ίδια η κυβέρνηση της ΝΔ και ο βουλευτής της οφείλουν να δώσουν άμεσα απαντήσεις για τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο συγκεκριμένος φέρεται να έχει εισπράξει μεγάλο χρηματικό ποσό από πρόγραμμα που σχετίζεται με τη στήριξη των αλιέων, τονίζει το ΚΚΕ, αναφορικά με τις αποκαλύψεις για τον Σπύρο Κουλκουδίνα.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο Περισσός, μάλιστα, απ’ ό,τι φαίνεται είναι πολύ εύκολο να κουνάς το δάχτυλο στον λαό, λέγοντάς του να μη διαμαρτύρεται για τις τιμές των καυσίμων και να μετακινείται με τα άθλια Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, την ίδια στιγμή που εσύ γεμίζεις τις τσέπες σου από τόσες μεριές, πέραν της βουλευτικής αποζημίωσης.

Ίσως ο συγκριμένος βουλευτής να έχει να πει κάτι αντίστοιχο και στους αλιείς, που κινητοποιήθηκαν μαζικά το προηγούμενο διάστημα, επειδή αδυνατούν πλέον να βάλουν πετρέλαιο στις βάρκες τους για να δουλέψουν, προσθέτει με νόημα.

Τα πολυδιαφημισμένα προγράμματα ενισχύσεων της ΕΕ είναι γεμάτα παραθυράκια, ώστε τελικά τα χρήματα που προέρχονται από τη φοροληστεία των λαών να μην κατευθύνονται στους πραγματικούς βιοπαλαιστές παραγωγούς, αλλά σε κάθε είδους άσχετη ή παρασιτική δραστηριότητα, σημειώνει καταληκτικά το ΚΚΕ.

Loading

Play