Σφοδρή επίθεση της Ελληνικής Λύσης δέχεται ο Νίκος Ανδρουλάκης, με αφορμή την επίσκεψή του σήμερα στο Πόρτο Γερμενό, όπου ενημερώθηκε για τις ζημιές που άφησε πίσω της η πυρκαγιά.
«Το κόμμα που εισήγαγε την πράσινη απάτη και την ώρα που έκοβε μισθούς και συντάξεις ως κυβέρνηση μοίραζε δισεκατομμύρια για ανεμογεννήτριες (που ήταν και η αιτία της καταστροφής στις τελευταίες πυρκαγιές) και φωτοβολταϊκά, πήγε στον τόπο του εγκλήματος να μιλήσει για αλλαγή δόγματος», υποστηρίζει, σε ανακοίνωσή της, η Ελληνική Λύση.
Παράλληλα, το Γραφείο Τύπου του κόμματος αναφέρει: «Ο Ανδρουλάκης που με το κόμμα του, μαζί με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, υπηρετεί απαρέγκλιτα την πράσινη απάτη, ας πάψει να κοροϊδεύει τον Έλληνα και να προκαλεί».
![]()
