Σκοτεινές πρακτικές και εθνική ασφάλεια: Η αντίθεση του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Σκοτεινές πρακτικές και εθνική ασφάλεια: Η αντίθεση του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αναγνωρισμένα προβλήματα θεσμικής συμπεριφοράς, δήλωσε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Μαρινάκη για τη συνέντευξη Τύπου του Νίκου Ανδρουλάκη.

Το ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «στη βιτρίνα της δικής σας κυβέρνησης έχετε υπουργούς που απειλούν και υβρίζουν δικαστικούς λειτουργούς, όταν ζητούν να τους ελέγξουν».

Επιπλέον, κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι «εκβιάζεται σε δημόσια θέα από Ισραηλινό απόστρατο» και ότι έχει οργανώσει «ένα σκοτεινό παρακράτος που έθεσε σε κίνδυνο ακόμη και την εθνική ασφάλεια».

Οι συμψηφισμοί έχουν κοντά πόδια, προσθέτοντας ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει αποδείξει την εμπιστοσύνη του στους θεσμούς μέσω διαρκούς νομικού αγώνα.

Καταλήγοντας, το ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι «κάθε πολίτης έχει δικαίωμα και ευθύνη να αξιολογεί τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης», ενώ έθεσε ερωτήματα σχετικά με την εφαρμογή απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Loading

Play