Σωκ. Φάμελλος για τον θάνατο της γυναίκας του: «Δεν μπορούσα να είμαι εκεί που πρέπει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σωκράτης Φάμμελος – Μιλά για τον θάνατο της γυναίκας του – «Δεν μπορούσα να είμαι εκεί που πρέπει»

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Σωκράτη Φάμελλου, του προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή, φανερά συγκινημένος για τον θάνατο της γυναίκας του.

propoli

Εμφανώς συγκινημένος μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν όταν η γυναίκα του αρρώστησε ο Σωκ. Φάμμελος δήλωσε: «Δυστυχώς δεν ήταν μικρή η περίοδος της ασθένειας και η δική μου απουσία με τις υποχρεώσεις του υπουργείου ήταν πολύ δύσκολη πολλές φορές για να είμαι εκεί που πρέπει. Δεν έχουν καμία σημασία τα δικά μου ταξίδια και η κούραση. Σημασία έχει πως δεν μπορούσες να είσαι εκεί που πρέπει. Χρειάστηκε να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη επειγόντως από ταξίδι στο εξωτερικό με τον Αλέξη Τσίπρα για θέμα υγείας».

Ο πρόεδρος της kοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε: «Υπάρχει μια στεναχώρια γιατί δεν ήμουν τόσο παρών πάντα. Αυτό δεν μπορεί κανείς να το σβήσει! Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για την απώλεια. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι μπόρεσε η οικογένεια μετά να κρατηθεί. Το βλέπω από την οικογένεια της Πόπης και από τη δική μου και του Πέτρου. Και οι γονείς της Πόπης που ήταν μαζί μας για αρκετό καιρό στη Θεσσαλονίκη και η μητέρα μου, δεν σταμάτησαν να είναι δίπλα μας. Είναι σημαντικό που μπόρεσε αυτή η συνεκτική οικογένεια να βρίσκει μια άλλη και αδέλφωσαν. Συνεχίζουν έτσι και θεωρώ ότι αυτά είναι από τα στοιχεία που δεν πρέπει να εκλείψουν από την κοινωνία. Αισθάνομαι τυχερός που μπόρεσα να έχω τέτοιες στιγμές».

Loading