«Η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι χρειαστεί για την προάσπιση της κυριαρχίας και των κυριαρχικών της δικαιωμάτων», δήλωσε ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, μετά το τέλος της επίσημης δοξολογίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.
«Η 26η Οκτωβρίου συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τη χριστιανοσύνη, την ελευθερία με την πίστη. Τιμούμε τον πολιούχο Άγιο Δημήτριο και την απελευθέρωση της πόλης από τον οθωμανικό ζυγό», δήλωσε ο κ. Καλαφάτης και πρόσθεσε:
«Τιμούμε τον ελληνικό στρατό και εργαζόμαστε για την ενίσχυσή του. Για όσους ανόητα εκτοξεύουν απειλές, τους λέμε ότι στέλνουμε ένα μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας. Δεν μας πτοούν οι απειλές, δεν λυγίζουμε στους εκβιασμούς, δεν τρομάζουν οι κραυγές. Η Ελλάδα είναι έτοιμη και αποφασισμένη να κάνει ό,τι χρειαστεί για την προάσπιση της κυριαρχίας και των κυριαρχικών της δικαιωμάτων».
- Μέγαρα: Δραματικές σκηνές από το μπουρίνι στην παραλία της Βαρέας – Δέντρα και κολώνες καταπλάκωσαν οχήματα
- Γαλατασαράι: Μεταγραφή-βόμβα με Γκουντογκάν μετά τον Σανέ
- Νομική προστασία για τους διαιτητές ίση με αυτή των αστυνομικών στην Ιταλία
- Δραματική αύξηση στις τιμές ντίζελ και αεροπορικών καυσίμων στην Ευρώπη
- Απουσία του Μπαπέ από τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr