Στ. Κασσελάκης: Δεν είναι δυνατόν, πλέον, να κλείνονται στον γυάλινο πύργο και απλά να ψεύδονται

«Η “καλύτερη ζωή τώρα” είναι στα χέρια μας. Όλοι συστρατευόμαστε και ψηφίζουμε στις 9 Ιουνίου για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης σε δηλώσεις του από την Τρίπολη, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Πελοπόννησο.

propoli

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κάλεσε τους πολίτες «να συνεχίσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για τη δημοκρατική παράδοση της χώρας μας, για μία πολιτική αλλαγή στον τόπο, που θα φέρει αξιοπιστία στους θεσμούς, θα φέρει την παράδοση της αλληλεγγύης που χρειαζόμαστε».

Σχολίασε ότι «δεν χρειαζόμαστε την αλαζονεία του 41%, που οδηγεί σε τραμπουκισμό της κόρης μιας οικογένειας που είχε μέλος που δολοφονήθηκε στα Τέμπη, όπως είδαμε χθες στην Κέρκυρα, στην κ. Πλακιά… Όπως είδαμε με μία γυναίκα συνταξιούχο που ρωτάει τον πρωθυπουργό πώς θα αντέξει με 440 ευρώ τον μήνα σύνταξη για να πάρει την απάντηση… “δεν σε βοηθάει η Εκκλησία;”».

Τόνισε ότι «είναι καιρός η Πολιτεία να βάλει τον άνθρωπο στο επίκεντρο», σημειώνοντας ότι «δεν είναι δυνατόν, πλέον, να κλείνονται στον γυάλινο πύργο και απλά να ψεύδονται για την ακρίβεια, να ψεύδονται για τη δημοκρατία μας όσον αφορά στα Τέμπη, στη Δικαιοσύνη». «Και να έχουν», πρόσθεσε, «μια εξωτερική πολιτική που διαστρεβλώνει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή μας και για την άμεση αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους, όπως αρμόζει στη δημοκρατική παράδοση της χώρας μας, όπως εκείνη άρχισε με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Γιάσερ Αραφάτ. Αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε».

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading