Στη Λέσβο ο Δ. Παπαστεργίου-Ομιλία στο Ανοιχτό Εργαστήριο με θέμα ψηφιακή μετάβαση, ΤΝ και επιχειρηματικότητα στην τοπική κοινωνία

Προσκεκλημένος του δημάρχου Δυτικής Λέσβου και Προέδρου Ταξιάρχη Βέρρου, επισκέπτεται σήμερα 24 Απριλίου τη Λέσβο, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου.

propoli

Ο υπουργός θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών του Ανοιχτού Εργαστηρίου με θέμα: «Ψηφιακή Μετάβαση, Τεχνητή Νοημοσύνη και Επιχειρηματικότητα στην τοπική κοινωνία», που διοργανώνει ο δήμος Δυτικής Λέσβου.  

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του υπουργού στο νησί, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Βορείου Αιγαίου έχει προγραμματίσει συνάντηση γνωριμίας του κ. Παπαστεργίου με τους δημάρχους του Βορείου Αιγαίου και γενικότερη συζήτηση για τα θέματα που αφορούν στους Δήμους της Περιφέρειας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Ένωσης στη Μυτιλήνη, με δυνατότητα τηλεδιάσκεψης για όσους δεν μπορούν να παραστούν με φυσική παρουσία. 

Να σημειωθεί ότι οι εργασίες του Ανοιχτού Εργαστηρίου που διοργανώνει ο δήμος Δυτικής Λέσβου και θα χαιρετίσει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ξεκινούν στις 5 το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο της Καλλονής. 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
 

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading