Θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από σήμερα Πέμπτη 25 Νοεμβρίου έως το Σάββατο 27 Νοεμβρίου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το πρόγραμμα, η κ. Σακελλαροπούλου θα επισκεφθεί σήμερα, στις 18:00, την έκθεση «Νικόλαος Γύζης – 120 χρόνια από τον θάνατό του» στη Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης-Casa Bianca και στη συνέχεια, στις 19:00, θα εγκαινιάσει την 18η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης.
Αύριο, Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, στις 11:00, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση στην «Παιδική & Εφηβική Γωνιά» της ΔΕΒΘ με μαθητές δημοτικού και εν συνεχεία θα περιηγηθεί στα περίπτερα της ΔΕΒΘ.
Στις 13:00 θα παραστεί στα εγκαίνια του αρχείου του Ντίνου Χριστιανόπουλου στη Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του ΑΠΘ και στις 18:00 στα εγκαίνια της περιοδικής έκθεσης «Φιλελληνισμοί, 1780-1860» στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού.
Το Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, στις 10:30, η κ. Σακελλαροπούλου θα ξεναγηθεί στη Thessaloniki PhotoBiennale 2021 (Momus).
- Αρκάς: Η εμπνευσμένη καλημέρα της Τετάρτης
- Εκρηκτική κατάσταση στη Νίκαια: Φωτιά σε όχημα σωφρονιστικού υπαλλήλου και εντοπισμός χειροβομβίδας
- Τελειομανία: Πώς να την αφήσουμε πίσω μας με τρεις απλές στρατηγικές
- Ρωσία: Καταστροφή 22 ουκρανικών drones τη νύχτα και πυρκαγιά στη Σταυρούπολη
- Τουρκία: Επιβεβαίωση θανάτου όλων των 20 επιβατών του C-130 που συνετρίβη στη Γεωργία
![]()
