Το πρώτο προσυνέδριο στη Θεσσαλονίκη θα λάβει χώρα σήμερα Σάββατο 2 Απριλίου και ώρα 09:30, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα, Σάββατο 2 Απριλίου 2022, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης θα δώσει το “παρών” στο πρώτο προσυνέδριο της ΝΔ.
Το προσυνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε δύο μέρη:
Μέρος Α’: «Καθημερινότητα πολιτών, Μειώσεις Φόρων, Επενδύσεις και Νέες Δουλειές»
Μέρος Β’: «Τα μεγάλα έργα υποδομής που αλλάζουν την εικόνα της χώρας».
Υπενθυμίζουμε ότι το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 8 Μαΐου στο Metropolitan Expo.

Το προσυνέδριο της ΝΔ θα εστιάσει σε δύο βασικούς θεματικούς άξονες. Στο πρώτο μέρος, ο γραμματέας του κόμματος Παύλος Μαρινάκης, ο γενικός διευθυντής και πρόεδρος του ΕΒΕΑ Γιάννης Μπρατάκος, ο Χρήστος Σταϊκούρας και ο Άδωνις Γεωργιάδης θα συζητήσουν για την καθημερινότητα, τις μειώσεις φόρων, τις επενδύσεις, αλλά και τις νέες δουλειές. Στο δεύτερο μέρος, η συζήτηση θα περιστραφεί γύρω από τα μεγάλα έργα υποδομής, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συζητά με τον υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή και τον υφυπουργό Γιώργο Καραγιάννη.
Η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:
“Στην πορεία προς το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 8 Μαΐου στο Metropolitan Expo, θα διεξαχθούν δύο Προσυνέδρια σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, καθώς και δύο ακόμα προσυνεδριακές συζητήσεις εντός Αττικής, μετά την πρώτη η οποία ήδη πραγματοποιήθηκε στο Αιγάλεω.
Το πρώτο προσυνέδριο στη Θεσσαλονίκη θα λάβει χώρα το Σάββατο 2 Απριλίου και ώρα 09:30, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Το προσυνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε δύο μέρη:
Μέρος Α’: «Καθημερινότητα πολιτών, Μειώσεις Φόρων, Επενδύσεις και Νέες Δουλειές»
Μέρος Β’: «Τα μεγάλα έργα υποδομής που αλλάζουν την εικόνα της χώρας».
Η είσοδος θα επιτραπεί μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή βεβαίωσης νόσησης κατά το τελευταίο τρίμηνο, καθώς και του αντίστοιχου εγγράφου ταυτοπροσωπίας”.
Δείτε επίσης: Ν. Κεραμέως: Επενδύουμε σε ό,τι πολυτιμότερο έχει η εκπαίδευση, και αυτό είναι το ανθρώπινο δυναμικό
- Λιβύη: Καταγγελία για παραβίαση κυριαρχικών δικαιωμάτων από την Ελλάδα
- Αποκλεισμός για την εθνική υδατοσφαίρισης νέων ανδρών μετά την ήττα από την Κροατία
- Επίσημη απόκτηση του Φατιγκά από τον Άρη (φωτογραφίες)
- Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στη Συκιά: Υπό μερικό έλεγχο
- Αποτυχία-σοκ για την Κόκο Γκοφ στο Βερολίνο