Στο Ισραήλ ο Ν. Δένδιας – Επαφές με Νετανιάχου και Ασκενάζι

Στο Ισραήλ ο Ν. Δένδιας – Επαφές με Νετανιάχου και Ασκενάζι

Στο Ισραήλ βρίσκεται ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο οποίος συναντάται αυτή την ώρα με τον Ισραηλινό ομόλογό του, Γκάμπι Ασκενάζι.

«Υποδοχή ΥΠΕΞ Ν. Δένδια από ομόλογο Ισραήλ G.Ashkenazi -ισχυροί δεσμοί και μία διαρκώς ενισχυόμενη στρατηγική εταιρική σχέση μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ», αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του στο Twitter το ΥΠΕΞ.

Προλαμβάνω τον καρκίνο του μαστού

Μήνυμα στο Twitter ανήρτησε και ο Ισραηλινός υπουργός, καλωσορίζοντας τον Έλληνα ομόλογό του:

«Καλωσόρισες στο Ισραήλ, καλέ μου φίλε, υπουργέ Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκο Δένδια. Είναι πάντοτε μεγάλη τιμή να σε φιλοξενώ στην Ιερουσαλήμ».

Θα βρεθεί και με Νετανιάχου ο Ν. Δένδιας

Στη συνέχεια, ο κ. Δένδιας θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Οι συζητήσεις εστιάζονται, ασφαλώς, στις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο και την κλιμακούμενη τουρκική παραβατικότητα, καθώς και στη συνεργασία Ελλάδας-Ισραήλ σε διμερές επίπεδο, και στο πλαίσιο του σχήματος 3+1.

Δείτε ακόμη:
Εντός της Κυπριακής ΑΟΖ το Oruc Reis

Loading

Play