Ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Στράτος Σιμόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο Radio North και στην εκπομπή “Οι Απέναντoί” με τον Σταύρο Οραήλογλου
Επιγραμματικά ο κ. Σιμόπουλος ανέφερε:
-Είμαι ένας από αυτούς που έδωσε μεγάλη και δημόσια μάχη για να καταργηθεί το άσυλο με τη μορφή που είχε στα πανεπιστήμια και φυσικά για να θεσπιστεί η πανεπιστημιακή αστυνομία. Σε λίγες εβδομάδες οι πρώτοι εκατό θα πιάσουν δουλεία. Δεν μπορεί να γίνονται στα ελληνικά πανεπιστήμια και στη Θεσσαλονίκη τέτοια περιστατικά σαν και αυτά που είδαμε πριν λίγες μέρες.
-Σύμφωνα με τα περιθώρια που δίνει η οικονομία, η κυβέρνηση στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει τους περισσότερο ευάλωτους αλλά πλέον και τη μεσαία τάξη.
-Αν ο προϋπολογισμός πάει καλύτερα από οτι περιμένουμε συνεχώς θα παίρναμε και άλλα μέτρα.
-Η Ευρώπη θα βοηθήσει όπως βοήθησε και με το ταμείο ανάκαμψης, αλλα θα περάσουν κάποιοι μήνες και για αυτό η ελληνική κυβέρνηση πήρε πρώτη στην Ευρώπη αυτά τα μέτρα.
Δείτε επίσης: Ι. Οικονόμου: 230 έργα έχουν μέχρι σήμερα ενταχθεί και θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο του «Ελλάδα 2.0», προϋπολογισμού 10,2 δισ.
- Α.Σ. ΠΑΟΚ: Δωρεά 500.000 ευρώ από τον Αριστοτέλη Μυστακίδη
- Το πολύτιμο δώρο που ζητά ο Μουρίνιο από τη Ρεάλ
- ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στη Μοντάνα με αναφορές για θύματα
- Εθνική Ανδρών: Ο Ντόρσεϊ ξεκινά, περιμένει τον Γιάννη
- Σοβαρή εξέταση της περίπτωσης του Λούκα Γιόβιτς από την ΑΕΚ