Συγχαρητήριο μήνυμα Πούτιν στην ΠτΔ για την 25η Μαρτίου

Αποδέκτρια συγχαρητηρίου μηνύματος από τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πόυτιν, με την ευκαιρία της επετείου της 25ης Μαρτίου, έγινε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Μάλιστα, ο κ. Πούτιν ότι η Ρωσία αποδίδει πολύ μεγάλη σημασία στις σχέσεις με την Ελλάδα και σημειώνει ότι η διεξαγωγή του Έτους Ιστορίας Ρωσία – Ελλάδα θα συμβάλλει στην εμπέδωση των αμοιβαίως επωφελών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

propoli

Θυμίζουμε ότι σήμερα θα βρίσκεται στην Αθήνα ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Μιχαήλ Μισούστιν, για να πάρει μέρος στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 200χρονα από την Ελληνική Επανάσταση.

Στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση θα εκπροσωπήσει τη Ρωσία ο πρωθυπουργός, Μιχαήλ Μισούστιν, ο οποίος αναμένεται σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα.

Το μήνυμα του Πούτιν

«Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε,

δεχθείτε τα πιο ένθερμα συγχαρητήρια με την ευκαιρία της Εθνικής Εορτής της Ελληνικής Δημοκρατίας – της Ημέρας της Ανεξαρτησίας.

Στις σχέσεις με την Ελλάδα, οι οποίες βασίζονται στις μακροχρόνιες παραδόσεις της φιλίας, καθώς και της πολιτιστικής και πνευματικής εγγύτητας, εμείς αποδίδουμε πολύ μεγάλη σημασία.

Ευελπιστούμε ότι η διεξαγωγή του Έτους Ιστορίας Ρωσία – Ελλάδα, τα εγκαίνια του οποίου συμπίπτουν με την επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη του εθνικού απελευθερωτικού αγώνα του ελληνικού λαού, θα συμβάλλει στην εμπέδωση των αμοιβαίως επωφελών σχέσεων μεταξύ των χωρών μας.

Σας εύχομαι καλή υγεία και κάθε επιτυχία, και σε όλους τους συμπολίτες σας την ευημερία και την ευμάρεια.

Μετά τιμής,

Βλ. Πούτιν».

Δείτε επίσης: Σακελλαροπούλου: «Τα Καλάβρυτα, επιβεβαίωση για την προσήλωση στο ιδανικό της ελευθερίας»

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading