Με τον Βλαντίμιρ Πούτιν πρόκειται να συναντηθεί αύριο ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης
Οι δύο πολιτικοί θα συναντηθούν για πρώτη φορά μετά από την εκλογή της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο Σότσι στις 12 το μεσημέρι. Στη συνέχεια θα γίνουν δηλώσεις στον Τύπο.
Οι δυό τους είχαν προγραμματίσει να βρεθούν στις 25 Μαρτίου 2021, όπου ο Β. Πούτιν θα ταξίδευε στην χώρα μας για την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση. Η πανδημία όμως στάθηκε εμπόδιο στην συνάντησή τους.
Βασικά θέματα συζήτησης θα είναι οι διμερείς σχέσεις, οι περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις και τα όσα συμβαίνουν στην ανατολική Μεσόγειο. Η ενεργειακή κρίση φαίνεται να είναι το θέμα στο οποίο θα δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα.
Δείτε επίσης: 4 πράσινα στελέχη ακολουθούν τον Λοβέρδο και στηρίζουν Ανδρουλάκη στον β ‘γύρο των εκλογών του ΚΙΝΑΛ
- Ασυλία Τραμπ από ελέγχους της εφορίας: Ο υπουργός Οικονομικών αποφεύγει να απαντήσει
- Επίθεση με drones και βαλλιστικούς πυραύλους στο Κουβέιτ: Συναγερμός για τις αμερικανικές βάσεις
- Αν προκληθούμε: Στρατηγικές απάντησης της Ελλάδας στην Τουρκία
- Ανατροπή στην κυβερνοασφάλεια: Η NSA συνεργάζεται με την Anthropic για το Mythos
- Επανεισαγωγή μαύρων ρινόκερων στο εθνικό πάρκο Ματουσαντόνα της Ζιμπάμπουε
![]()

