Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε σήμερα με τον Γενικό πρόξενο της Ελλάδας στη Μαριούπολη, Μανώλη Ανδρουλάκη
Ο Αλ. Τσίπρας συνεχάρη τον κ. Ανδρουλάκη για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε με αυταπάρνηση προκειμένου να στηρίξει την ομογένειά μας εν μέσω του βομβαρδισμού της πόλης από την Ρωσία.
Σε ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει:
«Συνάντησα τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στη Μαριούπολη, Μανώλη Ανδρουλάκη, στον οποίο έδωσα συγχαρητήρια για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε με αυταπάρνηση προκειμένου να στηρίξει την ομογένειά μας εν μέσω του βομβαρδισμού της πόλης από την Ρωσία.
Η στάση του, όπως και η προσπάθεια που καταβάλλουν όλα τα στελέχη του Γενικού Προξενείου Οδησσού για να στηρίξουν την εκεί ομογένεια όσο εντείνεται η ρωσική εισβολή, έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους τους Έλληνες».
Δείτε επίσης: Συνάντηση Δένδια με την Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ την Τρίτη (pic)
- Τέμπη: Ολοκληρώνεται η διαδικασία εκταφών – Πόσες οικογένειες έχουν συμφωνήσει και πόσες όχι
- Δελή: «Η άμυνα είναι το κλειδί για την επιτυχία»
- Γερμανία: Μελέτη αποκαλύπτει την ευπάθεια των εταιρειών στη χώρα απέναντι σε κυβερνοεπιθέσεις
- Συνέντευξη του Γιάννη Αλαφούζου για τον Παναθηναϊκό την Κυριακή 16/11
- Η αξία των ομάδων F1 φτάνει τα 3,42 δισ. δολάρια!
![]()
